Andreea Bălan, are o noua problema de sanatate

La trei luni de la probleme de sănătate, Andreea Bălan se confruntă cu nişte furnicături suspecte, a căror cauză nu o ştie încă. Va merge curând la un control, dar nu are de ce să se sperie.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, vedeta a spus totul despre aceste furnicături.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

După trei operaţii, Andreea Bălan şi-a putut relua activitatea şi acum se simte ca în… paradis! Scena o împlineşte şi vorbeşte despre cariera ei extrem de frumos, de fiecare dată. Pentru că este dedicată muzicii şi dansului, dar îşi iubeşte enorm şi familia, încearcă să le împace pe amândouă.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog.

Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni. A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea și împreună au două fetițe: pe Ella și pe Clara. La cea de-a doua naștere, vedeta a suferit complicații în timpul cezarienei, care aproape că au costat-o viața.