Gabriela Cristea a făcut-o publică. Imaginea care a strâns mii de like-uri pe Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți fericiți, alături de cele două fetițe și se pregătesc de un eveniment important în viața lor, cununia religioasă și botezul mezinei Iris. Recent, prezentatoarea a făcut publică o imagine, care a stârns mii de like-uri pe Facebook.

În fotografie apare întreaga întreaga familie, Gabriela, Tavi și cele două fetițe. Pentru că este un tablou de familie, bruneta a pus-o pe Facebook fotografie de copertă. “Superbi, superbi! Fiti binecuvantati de bunul Dumnezeu! 🙏😇😇❤❤🌹🌹🌹/ Ce frumoși sunteți. Să vă de-a Dumnezeu sănătate și fericire. Pupici/ Minunați și fericiți!!!!🥰mereu împreună să vă aveți!!!🥰🥰🥰🥰

Sunteți o familie minunata, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce aveți nevoie!/ Sunteti frumosi va potriviti semanati amandoi iar copiii sunt superbi sa fiti sanatosi si fericiti/ Super familie, super foto de copertă! Vă pup și Vă îndrăgesc! Creștere prințeselor, fericire dar mai ales sănătate!/ V-ați trezit cu copii mari. Doamne cum trece timpul! Sa va trăiască!“, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imagine.