Iubirea unei mame pentru copilul ei a emotionat o comunitate intreaga

Cand o persoana se afla fata in fata cu moartea adrenalina din organismul ei ajunge la un nivel atat de ridicat incat pare a avea puteri supranaturale.

Au existat cazuri in care victimele unor accidente, au reusit sa se descurce sa ajunga la spital fara ajutor, fiind incredibil faptul ca au putut avea atat de multa forta.

Dar nimic nu se poate compara cu dorinta unei mame de a supravietui atunci cand viata copilului ei este in pericol. Iar urmatoarea poveste este tocmai despre asta.

In Asia, in urma unui cutremur grupul de salvatori cauta supravietuitori. Ei au gasit o femeie, ingropata sub molozul unei case, care parea ca tine ceva in brate. Au inteles ca femeia este moarta de ceva vreme, asa ca au continuat cautarile. Dar conducatorul grupului nu si-o putea scoate din minte pe femeia gasita mai devreme.

Asa ca a decis sa se intoarca la locul unde era femeia si sa arunce o privire mai atenta. A curatat zona din jurul ei si a gasit o geanta din panza in bratele ei. Si in acea geanta era un baietel. Oamenii au chemat imediat medicul pentru a examina copilul, dar in geanta mai era inca ceva, un telefon mobil cu urmatorul mesaj pe ecran: “ In caz ca supravietuiesti, aminteste-ti mereu ca eu te iubesc “.

Aceasta intamplare arata cat de mult isi poate iubi o mama copilul. Ea este in stare sa-si dea si viata pentru ca copilul sa poata supravietui. Povestea a emotionat inimile a milioane de oameni din intreaga lume.