Horoscopul lunii August 2020

Totul se va imbunătăti serios, întrucât sistemul solar functionează bine pentru dvs., în ceea ce privește distracția și asumarea riscurilor.

Horoscop Taur

Vei avea chef să-ți faci casa mai frumoasă. Mobilierul, draperiile și covoarele noi vor reprezenta o investiție serioasă. Toate vor merge bine pană la data de 9, când trebuie să vă așteptați să întârzie livrarea la orice ați comandat. Va apărea, dar nu vă scăpati de mobilierul prezent pană nu va ajunge ce ați comandat! Faceți ceva romantic pe data de 24 și dă-ți imaginației multă libertate!

Gemeni 2020

Aveți grijă cu munca excesivă! Vei fi ultra-comunicativ. Poate ai ceva de spus lumii. Apoi, există posibilitatea de a cumpăra și de a vinde. Veți obține o ofertă bună dacă sunteți implicat.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna august 2020
Luna august va fi caracterizată de o stare permanentă de incertitudine. Indiferent că este vorba de relațiile importante din viața ta, de carieră sau doar de planul social în general, încerci să te ferești de dezamăgiri. Atitudinea delăsătoare a celor care contează pentru tine te va răni. Nu te lăsa ghidată de aceste emoții!

Rac 2020

Starea ta de spirit vă fi nostalgică, așa că va fi un moment bun în care să vizitați centrul antic preferat și să vă adăugati colecția de bijuterii prețioase, argint sau Ballenciaga vintage!

Leu 2020

Soarele care călătoreste prin Leu este însoțit și de Mercur și Venus-totul se intamplă! Vei gândi măreț, planificând măreț (Mercur). Veți flirta, iubi, distra și veți fi un mare cheltuitor (Venus); dar după data de 9 ar trebui să ai răbdare când vine vorba de relații noi.

Fecioară 2020

Mintea ta functionează genial, dar în exces. Ideile abundă și ai putea fi mai mult decât deteriorat de impulsivitate, mai ales după de 7. Dacă vă liniștiți puțin și vă oferiți timp gândurilor, planurilor și ideilor dvs. pentru a se maturiza înainte de a lua măsuri, totul se va așeza după 22 august când treceți în Fecioară-veți obține rezultate superbe!

Balanta 2020

Este o perioadă splendidă în care să vă distrați prietenii apropiați, familia și persoanele pe care doriți să le cunoașteți mai bine. Vei arăta cel mai bine. Relația ta va lua o notă serioasă în jurul datei de 13-un moment bun în care să finalizezi planurile pe termen lung sau să rezolvi problemele în curs de desfăsurare. Atunci veți fi gata să reveniți la evoluția naturală a lucrurilor. Da! Această dispoziție efervescentă va dura!

Scorpion 2020

Indicațiile care functionează pentru tine la începutul lunii vor duce la nevoia de a intra în planificare în perioada 15-17 august. Toate se vor rezolva atunci când vă veți confrunta cu probleme pentru a ajunge la baza a ceea ce se intamplă și atunci veți putea lua măsuri pozitive! Cu toate acestea acțiunea este sută la sută necesară pe 28 august.

Săgetător 2020

Veți face extrem de bine, orice doriți să faceți în această lună. Călătoria va fi minunată; dacă ești student, vei primi laude și note bune; și dacă lucrați la un proiect important, va avansa fără prea mult stres. Dacă toate acestea nu par să se aplice, gândiți-vă la ce v-ar plăcea cu adevărat să faceți viitorul apropiat să faceți planuri-ceea ce trebui să fiți extrem de motivați pentru le realitate!

Capricorn 2020

Așteptați-vă că frustrările din primele zile ale lunii august 2020-probabil se datorează altor persoane care vă dezamăgesc. Nu încercați să forțați rezolvarea problemelor decât după data de 6, astfel veți obține rezultate satisfăcătoare.

Vărsător 2020

Soarele și alte planete călătoresc prin Fecioară-semnul partenerului dvs. în Zodiac. Acest lucru duce la influențe minunate. Dacă nu te-ai angajat serios, te-ar putea face să te gândești serios la relația ta și să consideri să sacrifici doar un pic din această independentă pentru o mai mare securitate și permanentă. Veți avea experiențe memorabile și plăcute cu partenerul.

Pesti 2020

Doar dacă ”. . . ‘Eu doresc’. . . Vei cădea în acest tip de dispoziție în următoarele săptămani. Vorbește cu cel mai bun prieten despre cum te simți, mai ales dacă vrei să faci ceva nou, diferit. Timpul este potrivit. Aveți mai mult sprijin decât vă dați seamă!