Martor sub acoperire, dezvăluiri șocante despre o rețea din care ar face parte Dincă: „Luiza a fost luată și dusă la traficanți”

Un martor a făcut, sub protecția anonimatului, confesiuni șocante, despre o presupusă rețea din care face parte și Gheorghe Dincă.

Acesta a numit, în direct, doi complici principali, care ar fi răpit-o pe Luiza Melencu și dus-o la 12 bărbați.

Același traseu ar fi fost urmat și pentru Alexandra. Interviul a fost realizat chiar de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, care a explicat că martorul-cheie este una dintre puținele piste lansate către el, pe care a luat-o în serios.

„Vreau să mă adresez cuiva: domnului președinte al României, domnul Iohannis. Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului.

În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine stă domnul Tonel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență.

Tonel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut sex cu ea.

În legătură cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, adică acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete.

Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am fimări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac sex cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții.

În fața autorităților voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu.

Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de 10 ani de zile.

Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală”, a spus bărbatul, la RomâniaTV. sursa:spynews