Oana Zavoranu se intoarce in televiziune!

Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune? „Nu pot divulga nimic”
Oana Zăvoranu este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate vedete datorită felului sincer în care a vorbit mereu. Tocmai de aceea, oamenii o iubesc şi vor să se bucure cât mai mult de prezenţa ei pe micul ecran.

Oana Zăvoranu a fost luată la întrebări de fani cu privire la întoarcerea ei în televiziune. Frumoasa vedetă spune că orice este posibil, însă şi-a lăsat publicul în suspans, asta pentru că a precizat că nu poate vorbi mai multe despre acest subiect, lăsând să se înţeleagă că am putea să o revedem la televizor, însă nu se ştie şi când se va întâmpla asta.

„Orice este posibil, acum nu pot duvulga nimic. Mulţumesc pentru dorinţa imensă pe care mi-o arătaţi în a mă vedea pe sticlă în orice situaţie, actriţă, moderatior tv sau invitat”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citeste si:

Imagini în premieră! Cum arată casa în care locuiește Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este cunoscută pentru extravaganța sa, și chiar mai mult decât atât, nu s-a ferit niciodată să recunoască cât îi place luxul.

De această dată, vedeta și-a prezentat casa de lux din Abu Dhabi, aflată într-o locație exclusivistă, unde locuiește alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Vila din Abu Dhabi este impresioantă, cu o priveliște minunată și este situată lângă reședința șeicului din Emirate.

„Noi mergem în Abu Dhabi non-stop. Acolo am multe haine. Toată viaţa mea mi-am dorit să trăiesc la hotel. Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt cum cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate-jumate.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.