Psihologii au descoperit semnele frumuseții feminine care îi atrag pe bărbați de fapt

Share
Se pare că frumusețea feminină este ceva subiectiv. Unora la plac cele mai plinuțe, altora cele mai slabe, iar alții în general se uită după alte detalii. Dar psihologii au descoperit că există o serie de factori greu de observat care de fapt contează pentru bărbați atunci când este vorba despre frumusețea femeilor.

Loading...

Cercetarea a avut loc în mai multe țări, cu oameni de vârste diferite. Am ales pentru voi cele mai importante semne la care atrag băbații atenția atunci când văd o femeie frumoasă.

1. Vocea și maniera de a vorbi
Inițial oamenii de știință au descoperit că bărbaților le plac femeile cu voci mai înalte și mai feminine. Unul dintre exemplele concludente a fost Marilyn Monroe. Mai puțin atrăgătoare pentru bărbați e o voce care seamănă cu cea a lui Kim Kardashian. Acest lucru se datoarează faptului că o voce mai feminină se asociază cu tinerețea, respectiv cu frumusețea.

2. Înălțimea
Nu este un secret că bărbații preferă femeile mai scunde. De aceea diferența între parteneri e mai mică de 20 de cm. Dar există bărbați cu o înălțime mai mică decât media normală. În timp ce bărbații înalți vor să mărească diferență de înalțime pe care o au cu partenerele, cei mai scunzi tind să-și găsească pe cineva de aceeași înălțime.

3. Vârsta
În cele mai multe cupluri bărbatul e cel mai în vârstă. Și se pare că aceasta e o regulă. Dar există și exemple în care ea este mai în vârstă ca el. Specialiștii au concluzionat că bărbații de până în 30 de ani preferă femeile de 24-26 de ani pentru că în perioada respectivă șansele ca ele să devină mame sunt mai mare.

4. Culoarea ochilor
Cercetărorii au descoperit că bărbaților cu ochii albaștri le plac femeile cu aceași culoare la ochi. Se spune că în acest fel ei își vor da seama dacă partenera le-a fost fidelă, pentru că viitorul lor copil tot albaștri va trebui să aibă ochii. Pe de altă parte, bărbații cu ochii căprui sau verzi nu preferă femeile cu ochii albaștri.

5. Produsele cosmetice
S-a dovedit că bărbații preferă femeile care utilizează produsele cosmetice moderat. De asemenea și femeile au recunoscut că nu obișnuiesc să se fardeze foarte strident, dar cred că machiajul natural e pe placul bărbaților.

6. Raportul dintre talie și șolduri
Psihologii au ajuns la concluzia că bărbații rețin mai multe informații despre femeile care au o combinație perfectă. anume pe aceste femei le și preferă.

7. Culoarea părului
Specialiștii au urmărit pe cine invită bărbații în cadrul petrecerilor la dans, pe blonde, pe brunete sau pe roșcate. S-a dovedit că blondele. Cel mai puțin interes au prezentat roșcatele.

8. Lungimea picioarelor
Bărbații preferă femeile cu picioarele lungi. Și această situație nu se bate cap în cap deloc cu preferințele bărbaților pentru femeile scunde. Ideea e că bărbaților le plac picioarele mai lungi comparativ cu restul corpului.

sursa: estisuperba.ro

Loading...