Dana Roba, în lacrimi după confruntarea cu cel care i-a fost călău: ”Se uita sadic la mine, eu am plâns o oră în continuu. Nu oamenii sunt importanți, ci Dumnezeu”

Dana Roba a avut vineri confruntarea cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Celebrul make-up artist a povestit cum bărbatul care ar fi încercat să o omoare nu a vărsat nici măcar o lacrimă.

Dana Roba a stat vineri, 22 septembrie, față în față cu Daniel Balaciu, după ce la începutul lunii iunie, acesta ar fi încercat să o omoare cu un ciocan. Totul s-ar fi întâmplat după ce Dana Roba i-ar fi cerut bărbatului divorțul. Aceasta a stat în comă și a fost operată pe creier timp de nouă ore.

Chinul prin care a trecut Dana Roba după bătaia care a lăsat-o cu sechele

Pe data de 13 iulie, make-up artistul s-a trezit, însă pe moment nu și-a mai reamintit ce se întâmplase.

”Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”, au spus apropiații Danei.

Femeia este hotărâtă să ceară daune de peste 200.000de euro fostului arbitru, despre care spune că nu a avut nicio remușcare în ziua confruntării.

Fostul soț al Danei Roba riscă la peste 15 ani de închisoare

”Încă nu s-a luat nicio decizie, acum confruntarea este făcută de către procuror pentru a vedea la ce fel de tentativă de omor se încadrează Daniel, la tentativă de omor simplă sau premeditată. Pentru asta se face confruntarea între părți, din partea vătămată și partea pârâtă. Dacă o să îi dea premeditarea, ceea ce eu cred 90% că îi va pune premeditarea, care este undeva la peste 15 ani de închisoare în România. Iar mai jos de premeditare este tentativă de omor simplă este undeva la până în 10 ani”, a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro Dana Roba.

Make-up artistul a povestit printre suspine cum a plâns ea o oră în continuu, dar și cum s-a prezentat singură, fără avocat în fața procurorilor.

”Eu am fost fără avocat ieri, dar am fost cu Hristos”
”Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine, nici măcar nu mi-a schițat un zâmbet sau să dea acolo o lacrimă. Eu am plâns o oră în continuu. Erau trei polițiști în biroul procurorului, plus procurorul, grefierul și avocatul lui, eu am fost fără avocat ieri, dar am fost cu Hristos și sunt sigură, chiar dacă am fost singură atunci când el m-a bătut și nu au fost medici, la fel a fost Hristos lângă mine și atunci a fost cel mai important. Nu oamenii sunt importanți, ci Dumnezeu este important să fie acolo chiar și la cele mai nefericite momente din viață”, a povestit Dana Roba.

”Nu m-a întrebat nimic de copii, nu m-a întrebat absolut nimic. Cu toate că procurorul a zis că nu avem voie să discutăm altceva decât ce suntem întrebați, eu m-am uitat așa la el și printre rânduri am arătat cu degetul spre fruntea mea și am spus ”Nu meritam să-mi faci așa ceva”. După care procurorul s-a uitat la mine și mi-a făcut semn să închei, să nu mai discut cu el. Puteam să și refuz confruntarea, dar mai bine pentru acuzarea lui a fost ca eu să mă duc la confruntare. Nu va mai avea loc o nouă confruntare. Acum deja dosarul este pe rol, urmează ca procurorul să ne programeze în instanță și acolo se va da verdictul. El în maxim două săptămâni va fi trimis la închisoarea din Arad. Închisoarea din Timișoara nu îl primește. A făcut scrisoare către arest că nu îl primește în închisoarea din Timișoara pentru că eu sunt iubita lui Beni și Beni este un băiat super protejat, important în închisoarea din Timișoara pentru că el lucrează aici de peste 15 ani la Poliția SAS. Nu vor ca ei să se lege mereu de Beni”, a adăugat vedeta.

Dana Roba își programează o nouă operație

”Vreau să spun că de ieri mă simt mai rău pentru că nu știu, pur și simplu mă simt rău. Am avut amețeli azi de dimineață, am vomit de patru ori, de la cervicală simt o tensiune foarte mare care merge spre cap în sus de când m-am necăjit ieri. Ieri am plâns toată ziua, de ce am plâns? Am plâns fără să mă mai opresc…Ceea ce nu este bine pentru mine să plâng sau să mă necăjesc. Eu luni o să-l sun pe medicul Vlad Ciurea să stabilesc cu dânsul ziua operației, pentru că totuși m-am gândit că trebuie să mă operez acum. Vine frigul, vreau să mă protejez, gen, o să port pe cap mereu chestii”, a mai spus Dana Roba.

Dana Roba și Daniel Balaciu erau căsătoriți de mai bine de șapte ani și au împreună două fete.