Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, căsătorie în secret! Cine i-a dat de gol: „Soția lui…”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt atracția primelor episoade din America Express. Cei doi au luat repede pulsul Mexicului și au dominat startul competiției. Dar, mai presus de competivitatea lor, cel mai interesant aspect pentru fani l-a reprezentat analiza fiecărui detaliu din această relație foarte discretă până acum.

Scărlătescu și partenera sa au avut mereu o relație ferită de ochii curioșilor. Ei bine, totul s-a schimbat odată cu participarea la celebra emisiune de pe Antena 1. În America Express, fanii văd la lucru unul dintre cele mai ascunse cupluri din showbiz-ul românesc.

Multă lume a analizat deja modul destul de firav în care cei doi s-au sărutat la filmări. Mai mult, primele două zile de concurs n-au adus deloc nici momente tandre, dar nici clipe tensionate între cei doi. Un lucru, însă, a ieșit cu adevărat în evidență. Cei doi s-au căsătorit în secret? E posibil ca unul dintre particpanți să-i fi dat de gol?

Cine i-a dat de gol pe Scărlătescu și Doina Teodoru?
Deși și-au oficializat relația de doar câteva luni, se pare că relația actriței cu celebrul chef e tot mai puternică. Chiar dacă au fost timizi în a-și arăta afecțiunea în primele două episoade de pe „Drumul Aurului”, Scărlătescu și Doina Teodoru par a fi într-o relație foarte bine sudată. Acest lucru e demonstrat și de o afirmație făcută de un alt participant la America Express.

Cu toate că niciunul dintre ei nu a făcut vreun anunț legat de o posibilă căsătorie secretă, Ovidiu Buta, unul dintre concurenți, a pus pe gânduri publicul în momentul în care s-a referit, din senin, la actriță ca fiind soția lui Cătălin.

„Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a spus Oviu Buta, în timpul unei probe, în emisiunea moderată de Irina Fodor. Afirmația este una neaștepată, dar poate fi o greșeală nevinovată, un fel de a sugera și mai bine apropierea dintre cele două vedete. Sau poate e mai mult? Vom vedea mai departe în timpul emisiunii dacă simpaticul cuplu e trădat și de alte gesturi.

Ce promisiune i-a făcut Scărlătescu iubitei sale?
În primul episod de la America Express, chef-ul a subliniat că este dispus să facă orice pentru iubita sa. Totodată, Scărlătescu a recunoscut că Doina Teodoru este mai competitivă atunci când vine vorba despre provocările lansate în emisiunea de la Antena 1.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic.

O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, a spus cheful în prima ediție America Express, notează a1.ro.