Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Îşi cheamă soţul din nou la Tribunal! Scandal fără întrerupere

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Condiţiile în care s-ar fi produs partajul au nemulţumit-o pe vedeta în vârstă de 50 de ani! Agentul de jucători îşi cheamă soţul din nou în instanţă, astfel că scandalul este fără întrerupere.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă şi a luat o decizie radicală.

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan nu a fost de acord cu divorţul de Laurenţu Reghecampf şi a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea. Nu este mulţumită cu faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici cu suma pe care o primeşte de la „Reghe”.

Impresarul a cerut ca divorţul să se pronunţe din culpa exclusivă a lui Reghecampf, care ar fi înşelat-o în mai multe rânduri. Antrenorul este pentru moment într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel, pe Liam Reghecampf, anul trecut. Au apărut zvonuri că au şi gânduri în nuntă, dar planurile lui Laurenţiu Reghecampf sunt date peste cap de decizia luată de Anamaria.

Anamaria Prodan speră să aibă câştig de cauză la rejudecarea procesului de divorţ. Îşi doreşte ca decizia finală să fie luată cât mai repede.

„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe„, spunea Anamaria Prodan, pentru Click.

Agentul FIFA primise o veste bună de la magistraţi. Chiar dacă Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să nu îi mai poarte numele, Anamaria îl poate folosi în continuare. Avocatul vedetei anunţase încă de la finalul anului trecut că nu acceptă condiţiile divorţului şi că va face apel.

„Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Ce au decis judecătorii în prima instanţă

Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.
Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.