DRAGOSTEA GĂSITĂ PE INTERNET COSTĂ! CE A PĂȚIT UN VASLUIAN, DUPĂ CE O MINORĂ L-A ÎNȘELAT CU 10.000 DE EURO. BĂRBATUL A CERUT AJUTOR ÎN INSTANȚĂ

Dragostea găsită pe internet costă! Constantin Popa, un vasluian de 51 de ani a crezut că și-a găsit iubirea vieții lui, în momentul în care a întâlnit-o, online, pe Cerasela Claudia, o puștoaică ce avea, la momentul respectiv, numai 15 ani, dar a care a reușit să-l cam scuture de bani.

În urmă cu 3 ani, Constantin Popa a cunoscut-o pe Facebook pe Cerasela Claudia, o copilă ce avea, la momentul respectiv, numai 15 ani.

Vasluianul a fost de-a dreptul cucerit de ea, motiv pentru care, un timp îndelungat, a ajutat-o pe aceasta cu bani. Bani pe care el îi muncea, din greu…în Finlanda!

A cunoscut-o pe Facebook și și-a luat țeapă de zeci de mii de euro
Timpul a trecut, iar suma pe care a plătit-o pe cheltuielile minorei de 15 ani se ridică la 40.000 de euro.

A ajutat-o cu cheltuieli pentru școală și meditații și se gândea că povestea lor de dragoste nu va avea niciodată un final. Din păcate, lucrurile au luat o turnură neașteptată în momentul în care vasluianul a venit acasă din străinătate, pentru a o cunoaște personal pe „dragostea” vieții lui. Copila a fost de negăsit, iar acela a fost momentul în care Constantin Popa și-a dat seama că a luat o mare țeapă. Din această cauză, a cerut ajutor în instanță.

A fost trimisã o notã la politia din Osesti pentru începerea audierilor martorilor si pentru aducerea fetei la audieri dar, de mai bine de o lunã, nimeni nu a miscat un deget. Plus de asta, fata care m-a pãcãlit este în tarã, la Negresti”, sustine Constantin Popa, potrivit vremeanoua.ro.

Dupã ce, în 2018, am fãcut plângere pentru înselãciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat si martori cã nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat si avocet, dar degeaba. As vrea sã stiu doar dacã plângerea mea a fost luatã în serios de cãtre cineva sau nu”, spunea Constantin Popa. De asemenea, bãrbatul îsi spune si povestea de iubire si cum a ajuns sã fie victima unei fete cu 30 de mai micã decât el. „Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânãrã din localitatea Buda, comuna Osesti, în 2015. Pe atunci era elevã în Negresti. Am ajutat-o sã facã scoala. În clasa a 12-a i-am dat bani si sã facã meditatii si sã se pregãteascã de Bacalaureat. Sau asa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în tarã sã mã vãd cu ea, dar nu am gãsit-o acasã. Era plecatã la mare. Am venit si a doua oarã sã o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am gãsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Mai mult, bărbatul a declarat că suma cheltuită cu minora de 15 ani depășește 40.000 de euro, însă din aceștia, a putut să demonstreze, cu acte, numai 10.000 de euro. scrie cancan.ro