Horoscop mayaș 2018. Previziuni pentru zodii plus profeții despre ce se va întâmpla în acest an

Mayașii au făcut previziuni pentru milenii întregi, mulți crezând că sfârșitul lumii a fost prezis de acest popor pentru 2012. De fapt, în 2012 s-a sfârșit o lume și a început o altă lume.

Horoscop mayaș 2018: Profețiile anului
De 6 ani încoace trăim paradigme noi, suntem în lumea imaginii, a egocentrismului, o lume în care binele comun nu mai are nicio semnificație, o lume în care egoismul și setea de putere au acaparat orice fărâmă de rațiune și de umanitate.

Mayașii au prevăzut pentru anul 2018 multe dezastre naturale provocate voluntar sau involuntar de oameni. Conform profețiilor lor, vom trăi unul din cei mai dificili an din multe puncte de vedere.

La nivel internațional, vor exista doi pioni principali: America și Asia. Din America vor veni multe decizii care vor avea impact asupra tuturor popoarelor, iar din Asia se va naște o speranță neașteptată.

Vechii mayași spuneau că pe măsură ce ne apropiem de anul 2020, vom trăi tot felul de fenomene spectaculoase, nu neapărat naturale. Fenomenele OZN se vor intensifica și este foarte probabil ca descoperirile științifice să dezvăluie existența extrateștrilor în diferite forme.

În 2018 vor exista tensiuni, iar oamenii vor cunoaște o vibrație foarte joasă, ceea ce îi va face mai irascibili, mai nerespectuoși, mai sensibili la tot ce se va întâmpla în jurul lor.

Va fi un an în care bătăliile se vor da fără nicio regulă, în care revoltele populare se vor intensifica, însă în niciun caz așa cum ni le imaginăm azi sub formă de proteste.

Vor fi mișcări la nivel înalt, iar unele dintre scenariile conspiraționiste din ultimul secol vor fi confirmate de o serie de documente secrete care vor fi desecretizate la nivel oficial.

Vechii mayași au făcut predicțiile și la nivel personal, pentru fiecare zodie. Iată cum va fi anul pentru zodia ta!
Anul 2018, cel puțin în prima parte a sa, va fi anul seminței galbene de cristal în cultura mayașă. Toate zodiile sunt vizate de transformările energetice ale noului an karmic 2.

Zodiile care pot obține victorii impresionante numai dacă se aliază, conform mayașilor și aztecilor, sunt Fecioara și Berbecul.

Fecioara și Berbecul se vor întâlni în puncte pe care nu le aveau în comun în altă dată, asta deoarece au oportunitatea să se descopere unul pe celălalt și să găsească unul în celălalt ce le lipsește.

Așadar, cuplul de temut în anul mayaș 2 din punct de vedere numerologic este format din Fecioară și Berbec.

Taurul va avea ocazia să călătorească foarte mult. Va obține mulți bani și nu e exclus să se remarce din punct de vedere profesional peste hotare.

Nativul Gemeni va avea un an greu din punct de vedere sentimental, dar și profesional. Se vor schimba o serie de paradigme sociale din care va trebui să învețe ca și cum ar lua-o de la zero.

Racul are un an cu interferențe: două luni bune, două luni rele. Așa o va ține aproape tot anul, cu excepția ultimelor 4 luni (septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie).

Leul strălucește și în 2018. S-a ridicat și a renăscut din propria cenușă, iar spiritul său creator va da roade mai ales în toamna anului 2018.

Balanța va avea un an prosper. Va clarifica multe aspecte legate de casă, de relațiile cu străinătatea, cu prietenii, cu familia.

Scorpionul are de câștigat și el, însă trebuie să fie atent pentru că persoane sau situații din trecut vor reveni când îi va fi lumea mai dragă.

Săgetătorul construiește mult în 2018. O ia de la zero (așa cum deja s-a obișnuit să o facă de câțiva ani încoace) și de această dată.

Capricornul va avea un an greu, dar rezultatele îl vor face să realizeze că merită să facă sacrificii.

Vărsătorul se va reorienta din toate punctele de vedere și va avea numai de câștigat. Cifra 2 îi poartă noroc (este anul numerologic 2).

Cât despre cel născut în zodia Pești, lucrurile se clarifică mai ales în primele luni ale anului. Are de-a face cu transformări spectaculoase și e foarte posibil să se mute în casă nouă.

sursa: teotrandafir.com