Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au reusite grozave, vin bani neasteptati

Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă de bani, să nu-i cheltuim cu furie, că se câştigă greu.

Horoscop 17 mai 2023 – TAUR
O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont, faceţi nişte achiziţii, vă bucuraţi de aprecierea unor oameni care beneficiază de ajutorul vostru de o bună bucată de vreme.

Se poate să vă daţi acordul pentru o afacere care vă poate aduce faimă pentru că e anul vostru special şi se poate întâmpla ceva spectaculos.

Horoscop 17 mai 2023 – GEMENI
Se poate să aveţi de ales nişte colaborări, sau măcar una ca să aveţi şi bani de buzunar, nu numai pentru rate şi facturi, e nevoie şi de relaxare, să vă duceţi la distracţie.

E posibil să faceţi nişte achiziţii pe care le urmăriţi de multă vreme şi să-i luaţi prin surprindere pe ai voştri.

Horoscop 17 mai 2023 – RAC
Aveţi idei, iniţiative, şi o să mai fie câte cineva prin preajma voastră care să vă susţină, să vă finanţeze ca să vă atingeţi obiectivele.

Se poate să vă înrolaţi într-o echipă care să vă cultive ideile şi să le puneţi în practică, să fie cu succes.

Horoscop 17 mai 2023 – LEU
Poate aţi câştigat un titlu, o recompensă, e o promovare care v-aduce satisfacţii morale, materiale şi o să vă deschidă noi perspective în plan profesional.

Poate vi se face o surpriză şi vă treziţi cu o invitaţie la munte, sau la mare şi o să vă bucuraţi de o plimbare – cadou.

Horoscop 17 mai 2023 – FECIOARĂ
Se poate să plecaţi într-un concediu, sau măcar să faceţi rezervările că e un moment bun pentru rezolvat chestiuni care au legătură cu străinătatea, chiar şi pentru un job.

Se conturează o nouă perspectivă în plan intelectual, poate definitivaţi nişte studii, urmaţi un master, un doctorat, un alt nivel.

Horoscop 17 mai 2023 – BALANŢA
Vin bani, de undeva se adună nişte sume care să v-ajute să completaţi golurile cu care vă luptaţi de ceva timp şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar.

Se poate să intraţi într-o serie de negocieri ca să vă alegeţi un job mai bun, sau un proiect, de alt calibru.

Horoscop 17 mai 2023 – SCORPION
Au loc întâlniri, dezbateri, poate vă duceţi şi pe la evenimente diseară, pare să fie o zi încărcată de activităţi atât profesionale, cât şi personale.

Se poate să vi se spună, în sfârşit un adevăr, să primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte, poate fi o declaraţie de dragoste.

Horoscop 17 mai 2023 – SĂGETĂTOR
E agitaţie la serviciu, poate vi se dă ceva nou de lucru, se anunţă şi bani şi poate-o să faceţi nişte achiziţii pentru casa, c-aveţi cam multe de luat.

E un eveniment de familie în pregătire şi o să fie frumos, c-o să vă facă plăcere să vă ocupaţi de toate aspectele.

Horoscop 17 mai 2023 – CAPRICORN
Se poate să descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă umple frumos, timpul liber, să vă accesaţi resursele interioare ca să faceţi progrese pe mai multe planuri.

O să vă caute acea persoană care se simte atrasă de voi şi poate relaţia avansează şi duce şi la căsătorie.

Horoscop 17 mai 2023 – VĂRSĂTOR
Poate sunteţi în priză cu reparaţia casei, vă luaţi câteva piese noi, mai daţi o zugrăveală, vă ocupaţi şi de exterior, vedeţi ce faceţi şi cu garajul.

Poate vă duceţi la un serviciu mai bine plătit şi o să fie o destindere în plan financiar că aveţi gânduri mari cu vacanţa.

Horoscop 17 mai 2023 – PEŞTI
Se poate să daţi un examen, să fie un concurs şi vă treziţi cu recompense, că lumea vă apreciază, după o lungă perioadă de invizibilitate.

O întâlnire cu grupul de colaboratori să desfăşuraţi o activitate care să vă detensioneze, poate fi ceva creativ, sau din sfera sportivă.

Horoscop 17 mai 2023 – BERBEC
Şefii vă dau şi mai mult de lucru, dar se întrevede o upgradare, căpătaţi un surplus salarial şi noi responsabilităţi, o şefie de proiect.

Poate intraţi într-un parteneriat care să vă dubleze veniturile pe o perioadă mai lungă de timp şi o să fie un efort de cursă lungă. O zi cu reuşite.