Carmen Grebenișan s-a întors cu o mică avere de la Survivor România. Câți bani a primit vedeta

Survivor România 2023 a luat sfârșit, iar Carmen Grebenișan a reușit performanța de a rezista până în marea finală a competiției.

Anul acesta, Dan Ursa a fost desemnat marele învingător al show-ului, deși mulți telespectatori și fani ai emisiunii o considerau favorită pe celebra influenceriță.

Ce sumă a primit Carmen Grebenișan după experiența Survivor 2023
Dar chiar dacă trofeul și marele premiu de 100.000 de euro nu i-au revenit ei, Grebenișan nu s-a întors acasă cu mâna goală. Potrivit fanatik.ro, influencerița a fost remunerată cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în Republica Dominicană. Așadar, la un calcul simplu, după cele 21 de săptămâni petrecute în competiție, Carmen Grebenișan a strâns 63.000 de euro.

Vedetele au primti sume diferite de bani pentru participarea la Survivor. Potrivit aceleiași surse, cel mai mare salariu săptămânal primit de o celebritate în show a fost al Vicăi Blochina. Ea ar fi încasat 7.000 de euro pentru fiecare șapte zile petrecute în Dominicană. Blochina a rezistat o singură lună în competiție, ceea ce înseamnă că a plecat acasă cu 28.000 de euro.

Despre Ionuț Iftimoaie, Jorge și Kamara se spune că ar fi primit tot 3.000 de euro săptămânal. Iar remunerația lui Gheboasă a fost mai mică, de 2.000 de euro.

Grebenișan, susțintuă de toată lumea în timpul competiției
Pe tot parcursul show-ului, Carmen Grebenișan s-a bucurat de toată susținerea prietenilor și apropiaților. Alina Ceaușan, cea mai apropiată prietenă și confidenta ei, a spus că Grebenișan ar fi meritat să câștige Survivor 2023, deoarece a demonstrat că este o luptătoare.

„Chiar dacă am auzit-o și pe ea spunând faptul că nu-și închipuie că va ajunge atât de departe în episoadele recente noi am avut încredere în ea. Știu că este o fire foarte competitivă și întotdeauna luptă până la final în fiecare provocare.

Cu siguranță, cu susținerea tuturor celor de acasă va ajunge mai departe. Cu siguranță este cea mai puternică din acest punct de vedere. A demonstrat și nu de puține ori faptul că are toată susținerea celor de acasă, asta pentru că este un om frumos, simplu, cald și merită aceste lucruri.
O urmărim în fiecare episod cu sufletul la gură. Și abia așteptăm să vedem fiecare etapă de care trece, îmi dau seama că este foarte greu însă știu că este foarte puternică și că această experiență o va transforma din multe puncte de vedere” – a declarat Alina Ceușan, pentru Unica.ro, cu câteva săptămâni înainte de finalizarea show-ului.