Am aflat cât costă meniul de nuntă al lui Smiley si Gina Pistol. Ce au pregătit invitaților

Cât costă meniul de fițe de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol au ales să facă nunta într-o locație de vis, la Palatul Snagov. Acolo vor avea parte de liniște și vor fi înconjurați de verdeață și liniște. Exact așa cum au spus mereu că își doresc.

Invitațiile pentru eveniment au fost distribuite zilele trecute, tot în secret, din dorința ca evenimentul să rămână unul privat. FANATIK însă a aflat detalii despre meniu, locație și aranjamentele alese de viitorii însurăței.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit cel care se ocupă de eveniment, în exclusivitate pentru FANATIK.

Prețul meniului ales de Smiley și Gina Pistol este 100 de euro
Organizatorul compelxului din Snagov unde Smiley și Gina Pistol își fac nunta a mai dezvăluit că cei doi au fost foarte atenți să îmbine toate gusturile. Astfel, șeful complexului din Snagov a precizat că meniul va avea inclusiv din sarmale.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a mai precizat organizatorul, în exclusivitate pentru FANATIK.

Evident, vorbim, când spunem de 100 de euro, doar de mâncare. Pentru că, pe lângă ce vor pune pe masa invitaților, Gina Pistol și Smiley nu s-au zgârcit deloc. Iar tot ce au făcut a fost pentru a-i răsfăța pe ei care le vor fi alături în cea mai importantă zi din viața lor de cuplu.

Organizatorul nunții: “Smiley și Gina Pistol au mers pe simplitate”
Întreaga nuntă va avea un decor simplu și elegant totodată, fără aspecte pompoase. Locația a fost aleasă cu scopul de a introduce persoanele prezente într-o stare de relaxare. Gina Pistol și Smiley și-au dorit ca totul să fie clasic.

“Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a mai spus el, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce tradiție nu vor respecta la nuntă Smiley și Gina Pistol
Gina Pistol a declarat că va avea două ținute la nunta cu Smiley. Aceasta se va schimba după cununie, iar la petrecere va purta o rochie care dezvăluie mai multă piele. Bineînțeles viitorul soț nu a văzut niciuna dintre aceste ținute, așa că surpriza va fi cu atât mai mare.

În plus, prezentatoarea tv va avea și pentru invitați o surpriză. Aceasta va cânta una dintre melodiile sale preferate la nuntă alături de Smiley.

Gina Pistol susține că, deși este destul de tradiționalistă, nu va respecta sub nicio formă un obicei. Mai exact, frumoasa prezentatoate tv nu vrea să fie ”furată” de la nuntă. Motivul este simplu și de înțeles. Blondina nu își dorește să piardă niciun moment din marele eveniment care va avea loc sâmbăta aceasta.