Liviu Vârciu a avut probleme de sănătate cu fiica lui și a mers de urgență la spital. Ce a putut să pățească vedeta

Liviu Vârciu se declară un bărbat împlinit, având succes atât în viața profesională, cât și în cea de familie. Prezentatorul formează un cuplu de mai mulți ani cu iubita sa, Anda Călin, cu care are și doi copii, o fetiță și un băiețel.

De asemenea, Liviu mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Carmina. Bărbatul și-a ieșit din minți astăzi, după ce a rămas blocat în trafic în timp ce era în drum spre spital cu fiica sa cea mică. Prezentatorul a răbufnit și a postat pe InstaStory un filmuleț în care povestește ce i s-a întâmplat pe străzile din Capitală.

Ce a putut să pățească Liviu Vârciu în drum spre spital
Liviu Vârciu s-a enervat astăzi în trafic, în timp ce își ducea fetița la spital. Prezentatorul a fost nevoit să petreacă mai mult de jumătate de oră pe un drum din cartierul în care locuiește, aflându-se în mașină cu micuța Anastasia, care se simțea rău. Vedeta nu s-a putut abține și a avut o reacție nervoasă la adresa autorităților.

Băi, fraților, faceți ceva cu drumul acesta din pădure. Băi, nesimțiților. Sunt cu fii-mea și trebuie să ajung la spital, că îi e rău. Eu stau de 30 de minute, chiar 35 de minute în c****ul asta de cartier. Uite cum stau, uite cum stau. Dacă avem o urgență, uite cum am eu acum, și trebuie să ajung cu fii-mea la spital ce faceți.

Gândiți-vă bine! Poate sunteți în situația mea și i se face rău copilului sau ceva, ce faceți? Pe unde ieșiți? ”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

Ce relație are Carmina cu tatăl ei
Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit de curând 21 de ani și de ceva timp locuiește în București, într-un apartament pe care tatăl ei i l-a cumpărat. Deși aceasta nu a crescut alături de Liviu Vârciu, Carmina și tatăl ei au avut întotdeauna o relație specială. Recent, fiica prezentatorului a dezvăluit cum se înțelege cu bărbatul acum, când locuiesc în același oraș.

„Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, am ajuns să ne înțelegem foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe Facetime și ne povestim demersul zilei. Mereu am susținut ideea că parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine”, a dezvăluit fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, pentru ciao.ro .