Stephan Pelger a murit la 44 de ani! Un vecin l-a găsit fără viață în casă

Stephan Pelger a murit! Designerul avea 44 de ani și a fost găsit fără suflare în propria casă. Cel care a descoperit trupul neînsuflețit al celebrului creator de modă a fost un vecin al acestuia. Conform primelor informații, designerul ar fi ales să-și încheie socotelile cu viața.

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria casă
Colegii de breaslă ai lui Stephan Pelger sunt șocați de moartea prematură a designerului și nu pot procesa cele petrecute. Cătălin Botezatu susține că Stephan se confrunta în ultima perioadă cu episoade depresive din pricina faptului că afacerile nu-i mai mergeau la fel de bine ca pe vremuri. „Cătălin Botezatu a oferit o primă declarație după ce colegul său de breaslă a fost găsit mort. Nu era un tip depresiv. Mă rog, avea momente, dar nu atât de grave încât să facă astfel de lucruri”, a declarat Botezatu.

În ultima perioadă Stephan Pelger traversa momente dificile. Recent fusese externat din clinica de dezintoxicare în care se internase benevol. Suferea de depresie și ajunsese să ia aproape 40 de zile zilnic. Din nefericire, gândurile care l-au măcinat au fost mai intense decât puterea acestuia de a lupta contra depresiei care îl chinuia, iar Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat în propria casă de către un vecin.

„Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, se arată în comunicatul transmis de către polițiști.

Stephan Pelger nu ascundea problemele emoționale cu care se confrunta
De altfel, creatorul de modă nu se ferea să vorbească despre problemele de ordin emoțional cu care se confrunta. El mărturisea că de mai multă vreme se lupta cu o depresie latentă. În unele zile se simțea fericit și simțea că are lumea la picioare, iar în altele abia se putea ridica din pat pentru a duce la capăt cele mai simple dintre sarcini.

„Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”, povestea Stephan Pelger.