Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna septembrie în forță. Atenționări pentru Berbeci și Gemeni

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor termina în forță luna septembrie. Berbecii și Gemenii sunt atenționați în această perioadă.

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor termina în forță luna septembrie. În același timp, astrologul vine cu atenționări pentru unii nativi în această perioadă.

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna septembrie în forță
Berbec
S-ar putea ca acest nativ să caute soluții legale în legătură cu anumite probleme și nu are destulă răbdare încât să ducă un proces diplomatic la final. Este preocupat de problemele partenerului de viață, pe care nu îl poate ajuta. Apar discuții privind sănătatea pentru Berbec.

Taur
S-ar putea să ajungă la o relație de rivalitate cu ceilalți. Sunt interesați de bani, așa că se întreabă cum de alții pot câștiga mai bine. Au competiție, sunt motivați și vor să-și demonstreze că pot mai mult.

Gemeni
La Gemeni este vorba despre sectorul emoțional și sentimental. Poate trece de la iubire la ură, dar și invers, totul fiind de la o extremă la cealaltă, lucru valabil și în relația cu copiii. Pot fi creativi în această perioadă, dar e bine să nu lase lucrurile neterminate, în caz că au idei.

Rac
Inițial, Racii se simt energici, dar energia nu este canalizată bine, deoarece pot fi mult mai agitați. Ar fi bine să-și concentreze energia către lucrările din casă, după cum a menționat astrologul Cristina Demetrescu la Pro TV, în emisiunea Vorbește lumea.

Leu
Acești nativi fac declarații care pot promite mai mult decât pot face. Pot să aibă pretenții mai mari decât merită și s-ar putea să nu ducă lucrurile la bun sfârșit. Trebuie să se gândească foarte bine înainte de a face promisiuni.

Fecioară
Fecioarele sunt destul de zgârcite cu banii, mai ales că au avut momente în care au cheltuit prea mult, așa că vor să facă economie. Vor exista și alte cheltuieli, așa că e bine să-și administreze bugetul așa cum trebuie.

Balanță
Balanțele se vor bucura de un plus de energie la finalul lui septembrie. Cu toate acestea, deși le merge bine pe anumite planuri, s-ar putea să mai fie lucruri pe care trebuie să le rezolve. Au anumite pierderi de energie de la unele relații. Dacă există ceva blocat, atunci ele trebuie să se ocupe de aceste lucruri.

Scorpion
Scorpionii nu ar trebui să aibă prea multă încredere, ci să se bazeze pe maniera legală a înțelegerilor atunci când semnează contracte. De asemenea, e bine să nu plătească în numerar, ci să transfere banii în contul bancar. În planul relațiilor, s-ar putea să facă o confuzie între bine și rău atunci când primesc ajutor.

Săgetător
Acești nativi simt nevoia să socializeze, dar ar trebui să fie moderați și să nu devină intruzivi, chiar dacă intențiile lor sunt bune. Astrologul îi îndeamnă să nu se bage în viețile altora dacă nu sunt invitați.

Capricorn
S-ar putea ca nativii Capricorn să se simtă mai puternici și chiar mai bine pregătiți decât superiorii lor. În fața unei autorități, ar putea considera că ei au, de fapt, dreptate. În unele cazuri, chiar dacă sunt independenți, ar putea fi controlați de părinți. Lucrurile pot ajunge dintr-o extremă în cealaltă.

Vărsător
Este o perioadă bună pentru școală și studii în cazul Vărsătorilor, dar își pierd ușor interesul. Ar trebui să-și ducă proiectul până la capăt și vor avea parte de încercări, iar atenția lor va fi distrasă. Trebuie să încerce să nu clacheze, mai ales dacă au de susținut un examen.

Pești
Sunt într-o perioadă în care e bine să fie mai discreți atunci când vine vorba de banii lor. Atunci când cineva are nevoie de ajutor, Peștii sar, chiar dacă nici nu sunt întrebați, și ar trebui să facă ceva în acest sens. E bine să-și controleze mai bine cheltuielile și să nu facă investiții.