Monica Tatoiu a recunoscut că este milionară: „Copilul meu a crescut cu doi șoferi și cu femeia de serviciu. Îmi reproșează asta”

Monica Tatoiu a recunoscut că este milionară. Vedeta trăiește astăzi o viață de lux, însă prețul plătit a fost unul destul de mare. Fiind extrem de implicată în viața profesională și dorind să facă bani, și-a neglijat copilul și a fost la un pas să își piardă familia.

Monica Tatoiu a recunoscut că este milionară. Este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țara noastră și s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre câștigurile financiare pe care le are în prezent, datorită eforturilor pe care le-a depus în trecut, dar a dezvăluit și consecințele cu care a venit la pachet acest statut social important.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, că trebuie toți împușcați.”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a recunoscut că este milionară
Banii nu vin niciodată la pachet și cu fericirea, este de părere Monica Tatoiu, care spune că a plătit un preț uriaș, pentru veniturile de care s-a bucurat de-a lungul vieții. Vedeta spune că și în prezent primește adesea reproșuri din partea băiatului său, care-i spune că ar fi renunțat oricând la tot luxul din lume, pentru a petrece câteva clipe alături de mama sa.

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune ‘Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara’, așa mi-a spus el.

Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena.

Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui.

Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a mai mărturisit femeia de afaceri.