Cozi infernale la magazinul Kaufland. Cu cât s-a vândut azi litrul de ulei

Cozi uriașe astăzi la magazinul Kaufland din Bulevardul Basarabia, din Capitală, acolo unde un litru de ulei a costat 6,99 lei/litru și un kilogram de zahăr cu 3,99 lei/kg. Oamenii au luat cu asalt hypermarketul și au cumpărat cantități uriașe.

Kaufland a vândut ulei cu prețul de anul trecut, iar oamenii s-au înghesuit să cumpere
A fost o coadă uriașă la magazinul Kaufland din Capital după ce prețul uleiului de floarea oarelui a ajuns la 6,99 lei. Și kilogramuld e zahăr a fost mai ieftin astăzi. Oamenii s-au îngrămădit să cumpere cât mai multe sticle la preț redus.

Coada a ajuns până în parcar,e dinainte ca magazinul să fie măcar deschis. Bucureștenii nu au mai stat pe gânduri când au auzit de prețul extrem de redus și au achiziționat cantități mari.

În prezent, un litru de ulei costă, în funcţie de locul de unde este cumpărat, între 12 şi 15 lei.

Majoritatea pensionari, oamenii s-au înghesuit pentru a prinde ofertele la banane, ulei şi zahăr. Coada s-a întins pe câţiva zeci de metri, până în parcare, iar angajaţii au montat garduri pentru a facilita accesul în supermarket.

Se pare că scumpirile din ultima perioadă au afectat puternic pe toată lumea, așa că la primele oferte oamenii nu se sfiesc să stea la cozi cu orele pentru a economisi câțiva lei. Autoritățile promit majorări de la 1 ianuarie 2023, însă nu se pot hotârî la un procent care să mulțumească pe toată lumea. Românii ar trebui să se bucure de la anul de majorări ale pensiilor, salariilor și alocațiilor pentru cei mici.