Filmul cu Eva Măruţă rupe în topul box office-ului românesc. Încasări-record într-o săptămână. Andra, copleşită de scandal

Eva Măruţă, fiica de 8 ani a cuplului Andra – Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care se află deja în fruntea box-office-ului românesc.

Comedia cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale a adus deja peste 144.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară, conform cinemagia.ro, aflându-se pe primul loc în box-office-ul românesc.

Din păcate, puștoaica Eva a devenit ținta a numeroase critici pe rețelele sociale, care i-au făcut pe părinții Cătălin Măruță și Andra să reacționeze la rândul lor, așa cum s-a întâmplat și cu ultima postare pe Facebook a artistei.

Chiar dacă filmul Tati part-time s-a dovedit un succes, Eva Măruță continuă să primească critici, iar Andra nu s-a mai putut abține. Vedeta de la Pro TV a transmis un mesaj clar și a explicat cum a afectat-o această situație.

Andra, sastisită de scandalul în care a fost implicată Eva Măruţă
Filmul Tați part-time, regizat de Letiția Roșculeț, în care Eva Măruță a jucat rolul principal- alături de Alex Bogdan, s-a poziționat pe primul loc în topul box office-ului românesc, iar încasările din prima săptămână au ajuns la 4.220.824 de lei, scrie cancan.ro.

Cu toate acestea, subiectul principal legat în ultimele zile nu ține de acțiunea producției cinematografice, ci de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Micuța de numai 8 ani s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții.

Mulți acuză că Eva nu avea ce să caute în film și că a primit rolul pe nedrept, iar Andra Măruță nu a mai putut suporta să-și vadă copilul jignit și umilit pe internet. Vedeta a luat atitudine și a transmis un mesaj clar.

Jurata de la Românii au talent a recunoscut că situația a copleșit-o și nu se aștepta să izbucnească un astfel de scandal. De altfel, în ciuda acestuia, rămâne în continuare mândră de fiica sa.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul Tati Part-Time. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ‘primul’ ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a transmis Andra Măruță despre situația în care se află pe Eva, pe contul său de Facebook.

Cătălin Măruță, acționar în producția filmului, ar putea scoate profit
De altfel, Cătălin Măruță, care a fost și acționar al filmului Tați part-time, a ținut să sublinieze că este vorba despre un proiect privat, gândit special cu Eva în rolul principal, astfel că jignirile nu-și au locul.

„Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva. E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun”, a afirmat prezentatorul de televiziune într-un live pe Facebook.