Ionela și George, conduși pe ultimul drum în ziua în care aveau să devină soț și soție! Mama tinerei a cedat…

Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat. Cu sufletul distrus, a făcut primele confesiuni, după ce Ionela și George și-au dat ultima suflare pe asfalt.

Ionela și George și-au dat ultima suflare pe asfalt, după un accident rutier lângă Iași, iar mama tinerei a scris un mesaj sfâșietor pe internet, după tragedie.

Duminică, 19 mai, în Codăești a avut loc un accident rutier tragic, soldat cu decesul a doi tineri, Ionela și George, precum și a prietenului lor apropiat.

Cei trei se întorceau din Iași, unde fuseseră pentru a-și achiziționa ținute pentru ziua cea mare, căci urmau să se căsătorească săptămâna următoare.

Ionela și George se aflau pe o motocicletă, iar prietenul lor conducea o altă motocicletă când s-a produs accidentul.

În timpul deplasării, unul dintre motocicliști a încercat să-l depășească pe celălalt, lovindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar. Speriată, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Familia este acum devastată de durere și, în loc să sărbătorească un eveniment fericit săptămâna următoare, când George și Ionela trebuiau să se căsătorească, se confruntă cu o tragedie inimaginabilă.

Dar acum rudele se pregătesc să-i conducă pe ultimul drum pe tineri. Mai mult decât atât, cu ultimele puteri, mama tinerei a transmis un mesaj sfâșietor pe pagina personală de Facebook, fiind distrusă de durere.

„Copiii mei frumoși, ne-ați lăsat cu o durere fără margini în suflet, viața nu a fost dreaptă, de acum fără voi nu va mai fi la fel!”, a scris mama tinerei care a murit în accident.

Trei tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei excesive și a unei depășiri nesigure. Martorii tragediei, îngroziți, au relatat cum s-a desfășurat incidentul și cum au încercat să stingă flăcările care au izbucnit imediat după coliziune.

„ Viteză, depășire, a depășit în curbă aici. Au intrat motocicliștii în șoferiță. Nu găseam șoferița din mașină că ea, săraca, s-o fi dat jos şi a dispărut printre oameni. Noi ne-am dat repede jos cu stingătoarele să stingem mai repede”, a povestit un martor, conform Observatornews.ro