Survivor All Stars, 23 mai 2024. Un concurent paraseste competitia. Zanni a rabufnit

In urma duelului din editia Survivor All Stars din 23 mai 2024, un alt concurent paraseste competitia cu doar cateva zile inainte de marea finala. Zanni nu poate accepta situatia si sare in apararea colegului sau, considerand ca a fost trimis la duel pe nedrept.

TJ Miles, Iancu Sterp si Zanni se intorc in tabara si le povestesc celorlalti membri ai echipei Lod Bandidos despre experienta lor la recompensa, conform Pro TV.

Intre timp, Zanni se simte vizat de Iancu si de ceilalti concurenti, fiind convins ca va ajunge la duel. Andrei Ciobanu spune„Am stat cu sufletul la gura pana au sosit, bineinteles, cei trei muschetari. Pe Zanni, cand am dat noroc cu el, l-am simtit foarte suparat, mahnit”.

Zanni, pe de alta parte, este preocupat doar de consiliul de eliminare care urmeaza, fiind convins ca Iancu Sterp pune ceva la cale.

Zanni declara: „Nu stiu ce se va intampla. Mi se pare si o prostie ce se intampla, ca, aseara, Iancu ne-a zis ca o sa vorbeasca cu Sorin. Ma pregatesc sa fiu votat si sa merg la duel. Am luat personal absolut fiecare secunda in care m-am simtit singur. Vin dupa voi toti! Nici nu stiu pe cine nu am boala”.

Pana la final, Zanni ajunge intr-adevar la duel, alaturi de TJ Miles. Acesta din urma pierde duelul eliminatoriu in fata lui Zanni. Flacara concurentului se stinge cu doar cateva zile inainte de marea finala, provocand o reactie vehementa din partea lui Zanni.

Zanni spune: : „Mi-a batut si inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decat emotii. Sufletul mi-a fost pustiu pana am vazut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teama. TJ era de temut pentru toti de aici. A fost mondial”.

TJ Miles adauga: „Trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu si tuturor care au crezut in mine! Trebuie sa ii multumesc Franciscai, ca am intalnit o asa femeie! Ma bucur ca am facut parte din echipa asta!”

Scandal si acuzatii de „aranjament” la adresa Pro TV
Telespectatorii au reactionat vehement dupa eliminare, acuzand Pro TV de aranjamente si favorizarea lui Zanni:

„A plecat TJ fiind eliminat de cel pe care de fapt el l-a eliminat. Adica o mizerie facuta de Pro TV. Rusine!”

„Ce teatru ieftin a facut Zanni dupa joc! Nu-l mai lasa din imbratisari pe TJ, probabil ca sa-i multumeasca ca s-a lasat batut.”

„Nu s-a jucat corect, trebuia sa se voteze pe clasament.”

„Astazi a plecat acasa un campion, un om care si-a castigat respectul din partea tuturor, nu l-a cersit ca altii! Va bateti joc de telespectatori pe fata, TJ Miles este eliminat de concurentul pe care l-a zburat din Survivor acum 3 saptamani. Oare TJ nu merita o a doua sansa? De ce se trag sforile sa castige Zannidache?”