Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Sunt protejate de divinitate și pot da lovitura în scurt timp

Aceste patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie sunt cele mai norocoase. Sunt protejate din spate de divinitate, astfel că până la începutul lunii august pot da lovitura pe mai multe planuri.

Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie
Berbec

Cea de a doua jumătate a lunii iulie este cea în care poți da lovitura. Ești protejat de divinitate, iar asta înseamnă că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Totodată, orice decizie vei lua, deznodământul va fi unul cât se poate de fericit.

Astfel, ai grijă să profiți de orice oportunitate care îți iese în cale. Chiar dacă la prima vedere pot părea lucruri mici, în timp, nu ai de unde să știi cât de sus te pot propulsa. Lucruri frumoase sunt pe cale să ți se întâmple.

Fecioară

Și tu ești una dintre cele patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Viața ta e pe cale să se schimbe din mai multe puncte de vedere. Urmează alegeri importante, dar și o dragoste pasională la orizont.

Poți duce relația pe care o ai la nivelul următor, ori dacă ești singur poți să îți găsești sufletul pereche. De asemenea, un plan pe care îl aveai pus la punct de ceva timp are șansa să prindă contur până la finalul lunii.

Săgetătorul e protejat de divinitate
Săgetător

Și tu ești protejat de divinitate din mai multe puncte de vedere. Un vis mare e pe cale să ți se îndeplinească, iar odată cu asta poți da lovitura. Important este să mergi înainte și să nu te lași acaparat de ceea ce spun alții.

Bazează-te doar pe instinct și totodată, învață să ții unele lucruri doar pentru tine. E mai bine să câștigi în tăcere, decât să ai oameni în spate care să îți pună bețe în roate. De asemenea, învață să iei orice întâmplare mai bulversantă ca pe o lecție și mergi înainte.

Vărsător

Și tu ești una dintre cele patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 15 iulie. Este luna ta cea mai norocoasă în care astrele s-au aliniat. Ai mare noroc la bani, iar oportunități uriașe pot să apară la orizont.

Toate acestea sunt roadele muncii tale. Astfel, ia lucrurile așa cum sunt și nu mai despica firul în patru. Urmează o perioadă la care până acum doar visai și ar fi păcat să nu te bucuri din plin de fiecare moment și de tot ceea ce îți apare în cale.