Cum a slăbit Vlăduța Lupău după naștere: „Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8…”. Adevărul despre operațiile estetice

Vlăduța Lupău a dezvăluit secretul, spunându-ne în revista VIVA! cum a slăbit după naștere. În perioada sarcinii, interpreta de muzică populară luase în greutate 12 kilograme. Din fericire, de primele 8 kilograme a scăpat chiar în primele zile, până când a ajuns acasă de la spital. Totodată, soția lui Adi Rus a fost la fel de deschisă și când a venit vorba despre operațiile estetice. Iată care este, de fapt, adevărul. Are sau nu?

Vlăduța, am remarcat că arăți foarte bine, după naștere. Câte kilograme ai acumulat, în timpul sarcinii, și câte ai dat jos până acum?

Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă.

Cum a slăbit Vlăduța Lupău după naștere
Ai ținut vreun regim, până acum? Sau ai de gând să începi o dietă, în viitorul apropiat?

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!

Sunt multe femei care, după naștere, se gândesc să apeleze și la chirurgia estetică. Te bate un astfel de gând?

Nu sunt nevoită să apelez la chirurgul estetician, dar, dacă ar fi fost cazul sau m-aș fi simțit complexată de ceva, probabil aș fi făcut-o. Nu sunt împotrivă, fiecare face ce simte și ce îl face fericit! O viață avem!

Vlăduța Lupău spune adevărul despre operațiile estetice
Chiar, că tot a venit vorba, tu ce intervenții estetice ai? Știu că ești mereu sinceră și chiar au existat anumite comentarii răutăcioase în ceea ce te privește, din acest punct de vedere…

Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am „aranjat dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!