Gigi Becali, gest de mare omenie de Crăciun

Gigi Becali continuă gesturile emoționante din perioada Sărbătorilor și a făcut o donație uriașă către Arhiepiscopia Iașiului și nu numai.

Gigi Becali, solidar încă o dată în perioada Crăciunului. A donat 415.000 de euro pentru 74 de familii de preoți
Anunțul acestui gest caritabil a fost făcut chiar de Arhiepiscopia Iașiului, care dezvăluia că patronul FCSB s-a implicat în ajutorarea unor familii nevoiașe.

Conform Ziarul de Iași, Gigi Becali a donat de Crăciun 415.000 de euro către 74 de familii de preoți cu mai mult de cinci copii în familie din Iași, Vaslui, dar și din Republica Moldova.

Astfel, Becali a acordat căte 1.000 de euro pentru fiecare copil în parte. Doar din județul Iași au beneficiat 274 de copii din 49 de familii.

Un donator anonim a oferit de asemenea 10.000 de euro pentru alte zece familii cu copii din Iași, Botoșani și Neamț.

Reacția Arhiepiscopiei Iași după donația consistentă a lui Gigi Becali: „Mila arătată faţă de cei care au nevoie de ea”
Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iaşilor, a cerut ajutorul creștinilor cu mână largă pentru această campanie umanitară: „Criteriul judecăţii lui Dumnezeu va fi mila arătată faţă de cei care au nevoie de ea. Or, familiile numeroase, dincolo de frumuseţea lor extraordinară, de exemplul de solidaritate pe care îl arată, întâmpină uneori şi dificultăţi.

De aceea, orice sprijin venit pentru copiii acestor familii este mereu binevenit. Implicarea Bisericii în asistenţa socială este atât o vocaţie spirituală, cât şi o necesitate practică”.