A sunat clopoțelul! Copiii vedetelor care s-au prezentat în prima zi de școală

Mari emoții pentru copii vedetelor, începutul de săptămână a marcat startul unui an nou școlar. Astăzi celebritățile și-au dus copii în prima zi de școală, iar internetul s-a umplut de imagini cu școlarii. Plini de emoție, părinții și-au condus copii la începutul unui an nou diferit. Chiar dacă suntem în plină pandemie, multe dintre vedete au ales participarea fizică la ore a copiilor. Imaginile cu cei mici în uniformele școlărești sunt adorabile.

Ce vedete s-au pozat în alături de copii în prima zi de școală
Știrista, Simona Pătruleasca și-a dus fetița la școală. Ingrid, fetița Simonei a intrat în clasa a 3-a, iar jurnalista a condus-o la școală. Vedeta a ținut să imortalizeze momentul. Cele două apar îmbrăcate simplu, cea mica cu o cămașă albă, ce face parte din uniformă și pantaloni negri. Simona Pătruleasca le-a urat succes în noul an școlar tuturor elevilor.


Anca și Adrian Sînă și-au dus micuții la școală. Cuplul a ales pentru cei mici o școală privată, cu profil bilingv engleză.


Dana Rogoz, a urmat trendul vedetelor și s-a pozat cu familia în prima zi de școală a băiatului. Actrița a adăugat un text emoționant în descrierea fotografie.

„Azi, prima zi de scoala din viata lui. Ce zi! Ce momente unice! Scoala sa a luat hotararea sa organizeze doua zile de acomodare pentru clasele pregatitoare, inainte de deschiderea oficiala de luni, asa ca azi, incarcati cu ghiozdan, rechizite, flori, masti si multe emotii, am pasit cu entuziasm intr-o noua etapa a vietii. Ma uitam la el si stiam ca sunt anumite detalii ale zilei pe care le va tine minte multi ani de acum inainte”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Facebook.

Ela Crăciun a surpsins-o pe fiica ei în prima zi de școală.Îmbrăcată în uniformă, cu masca pe față, cea mică era entuziastmată pentru prima zi din noul a școlar.

„În sufletele părinților este ceva teamă, însă copiii au nevoie să meargă la școală și le era dor de colegi, de joacă, de sentimentul că ești înconjurat de prietenii care te înțeleg cel mai bine. Pentru Alex, prima zi de școală este online. De mâine va fi și el fizic în bănci. Îl așteaptă un an greu: clasa a VIII a și examenul de final. 📃 Sănatate multă, dragi copii și părinți, și succes în noul an școlar! ❤️”, a scris Ela pe pagina de Instagram.


Nici Amna nu a lipsit din prima zi de școală a lui David. După ce s-a despărțit recent de tatăl copilului, cântăreața încearcă să fie cât mai prezentă în viața celui mic. Cei doi s-au pozat din mașină în drum spre școală, iar vedetei nu îi vine să creadă ce repede a trecut timpul.


Sunt și vedete care au ales să nu își trimită copii la școală. Andreea Mantea este una din vedetele care a decis să vadă cum evoluează numărul de cazuri și mai apoi îl va duce pe David, fizic la ore.

De asemenea, nici Mircea Badea nu este de acord cu decizia guvernului de a trimite copiii fizic la școală. Acesta a declarat că nu își va duce copilul la ore sub nicio formă, prezentatorul consideră că numărul de cazuri va exploda odată cu deschiderea școlilor. Mai mult, el crede că nici alegerile nu se vor mai ține, iar locurile din spitale nu vor fi suficiente.