Aşa arată dragostea. „Pur şi simplu nu pot să stau departe de ea”

În 68 de ani de căsnicie, s-a întâmplat extrem de rar ca Tom şi Arnisteen Clark să petreacă o noapte despărţiţi. Recent, din cauza unor probleme de sănătate, cei doi au fost nevoiţi să doarmă în camere separate, situaţie devastatoare pentru starea lor psihică.

Tom (96 de ani), veteran de război, a fost internat în secţia de ortopedie a spitalului Piedmont Fayette din Fayetteville, Georgia, cu numai câteva zile înaintea soţiei sale. Această secţie a spitalului nu are camere duble, motiv pentru care cadrele medicale nu au putut, deşi au vrut, să-i cazeze pe cei doi în aceeaşi încăpere.

Aşa că medicii au făcut tot posibilul să le îndeplinească dorinţa celor doi bătrâni îndrăgostiţi. Tom a obţinut o aprobare specială, astfel încât să-şi poată petrece câteva ore alături de soţia sa în fiecare zi.

„Pur şi simplu nu pot să stau departe de ea. Este cea mai grozavă femeie din lume”,mărturiseşte Tom.

Între timp, cei doi au fost mutaţi într-un centru de recuperare, unde îşi pot petrece cât timp vor împreună.

Sursa: antena3.ro

CITESTE SI: Un barbat si-a dus tatal la azilul de batrani. Intors acasa, fiul sau de doar 5 ani i-a pus o intrebare care l-a lasat fara cuvinte!
Sa ne respectam parintii si sa avem grija de ei nu trebuie sa fie un lucru dificil. Ei au trait pentru noi si ne-au oferit tot ce e mai bun, intr-o buna zi vine momentul ca noi sa le demonstram cat ii iubim si sa le oferim ce e mai bun.

Considerand ca tatal batran a devenit o povara pentru el, l-a dus la azilul de batrani, iar cand s-a intors acasa, fiul sau de 5 ani l-a intrebat:

„– Ai notat adresa unde l-ai dus pe bunelul?

– Doresti sa-l vizitezi?

– Am nevoie sa stiu unde sa te duc pe tine cand vei deveni si tu batran…”

Fiul i-a pus corect intrebarea tatalui sau. Pentru ca vei fi tratat in felul in care tu i-ai tratat pe altii.

Este foarte important sa oferi un exemplu bun copiilor tai ca ei de mici sa inteleaga ca parintii sunt un cel mai de pret lucru si nu trebuie sa renunti la ei cand acestia vor deveni batrani. Ba din contra, sa le acorzi atentie si dragoste.