Fiica i-a făcut mamei cadou o cutie cu o singură sămânță de mac în interior. Femeia a crezut că își bate joc de ea, dar când și-a dat seama ce se întâmplase abia și-a putut potoli lacrimile!

Povestea de mai jos este un exemplu cum rar îți e dat să vezi!

Clipul a fost postat în urmă cu câteva zile, dar imediat a devenit viral, tocmai fiindcă povestea surprinsă în imagini este una foate specială.

În imagini se vede cum fiica îi dăruiește mamei sale o cutie în care există doar o simplă și unică sămânță de mac. Gestul i s-a părut femeii ciudat, dar când a aflat explicația, mama și-a dat seama că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viața ei.

Cel care a filmat întreaga scenă dintre mamă și fiică a fost partenerul fetei. Mama primește cutia, o analizează cu atenție, la prima vedere părând a fi goală. Dar femeia privește mai atent și observă că înăuntru se vedea ceva foarte mic. Neavând ochelarii la ea, a fost nevoită să ghicească. Este o sămânță de mac? Mama fetei a ghicit corect, însă nu și-a putut da seama ce poate însemna un astfel de cadou. Poate că fiica plănuia să facă brioșe cu mac?

Acesta este momentul în care fiica îi dezvăluie mamei sale adevărata semnificație a seminței de mac, spunându-i: „Atât de mic este nepotul tău acum”.

Ce se întâmplă în continuare este unic, viitoarea bunică începe să plângă de bucurie, dar asta nu e tot. Iată în imagini toată întâmplarea în clipul de mai jos:

Citeste si:
A intrat în cameră și și-a văzut soțul aplecat peste pătuțul copilului. Nici într-un milion de ani nu se aștepta să vadă o asemenea surpriză ascunsă acolo:

Se spune că venirea pe lume a unui bebeluș este un motiv de bucurie imensă pentru părinții care își doresc să li se mărească familia.

Este cazul și al unui cuplu care număra clipele până când urma să vină pe lume cel de-al doilea copil al familiei.

În 2014, soţul Meshei, Tyrone, a fost nevoit să plece din ţară. La acea vreme, femeia era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Amândoi se gândeau la faptul că Mesha putea să intre în travaliu în timp ce soţul ei era plecat. Din nefericire pentru tătic, acest lucru s-a şi întâmplat.

Femeia s-a gândit că i-ar face o surpriză foarte mare soțului ei, așa că a preferat să păstreze marele secret. Cât timp Tyrone a fost plecat de acasă în cele cinci zile, Mesha și familia sa au păstrat secretul, a ajuns la spital, a născut un bebeluș perfect sănătos și s-au întors acasă.

Când soțul a venit, în sfârșit acasă, Mesha a luat o cameră video și a așteptat să îi vadă reacția.
Fiul cel mare și-a întâmpinat tatăl, iar femeia l-a rugat să se uite într-o cutie de carton care se afla în pătuțul bebelușului, deoarece acolo urma să se ascundă o mare surpriză.

Când a ridicat capacul, însă, bărbatul a fost cuprins de o mare bucurie și de foarte multă emoție! În cutie, înfăşat cu grijă, era copilul lui. L-a luat în braţe, dar n-a mai fost în stare decât să lege două vorbe…

„Când s-a întâmplat asta?”, a fost tot ce a mai putut întreba.

Soția i-a dezvăluit că la câteva ore după ce l-a condus la aeroport i s-a declanșat travaliul și că a mers singură să aducă pe lume bebelușul

După câteva minute în care a trebuit să își revină din șoc, bărbatul şi-a luat soţia în braţe, a sărutat-o şi i-a spus: „Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”

sursa: femina.ro