HOROSCOPUL FINANCIAR pentru luna februarie. Două zodii pierd toţi banii, alte trei se vor îmbogăţi peste noapte

Luna februarie se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care astrologii au realizat HOROSCOPUL FINANCIAR. Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei sta cu banii în cea de-a doua lună a anului

Berbec: Vei avea energie și spirit de inițiativă care te vor ajuta pe plan financiar în februarie. Mai mult,e posibil să existe și implicații personale în activitățile care-ți aduc bani. Vei accepta și vei învinge toate provocările care ți se vor ivi în cale.

Taur: Vei avea câștiguri importante la serviciu,ca urmare a eforturilor depuse pentru a avea un salariu mai mare sau o funcție superioară. Luna februarie se deschide ca o mină de aur în fața ta,cu moșteniri neașteptate și relații profesionale cu mari beneficii.

Gemeni: Mulțumită intuiției financiare,vei avea parte de o lună februarie fără necazuri în privința banilor. Vei primi câștiguri la care nu te așteptai,iar partenerul va avea un rol important în această perioadă de bunăstare. Vei găsi motivații să fii mai atentă și mai dinamică la locul de muncă.

Rac: Situația ta financiară va fi foarte bună după jumătatea lunii februarie. Mai mult,apar ocazii nesperate de a obține câștiguri mai mari,precum și facilități pentru a obține un credit. Îți va merge bine pe plan financiar mai ales dacă-i vei ajuta pe ceilalți să se îmbogățească.

Leu: Va fi nevoie să iei decizii riscante. Oricum, te vei dezvolta bine profesional și e posibil să faci deplasări în interes de serviciu. E mai inteligent să-ți investești economiile sau să le pui într-un depozit bancar ca să-ți aducă o mică dobândă.

Fecioară: Pentru tine,banii vor veni numai pe căile tradiționale,în urma activităților profesionale de zi cu zi. Nu ai de ce să te plângi,însă n-ar fi rău să ai mereu în vedere că trebuie mai întâi plătite datoriile.

Balanță: Ai calitățile necesare pentru a-ți crea relații care te ajută în profesie. Partenerul se arăta prea puțin interest să-ți susțină interesele financiare,dar asta nu te oprește să depui toate eforturile și timpul necesar pentru a avea succesul dorit.

Scorpion: Urmează o perioadă cu mari provocări pe plan financiar,cel puțin până la jumătatea lunii februarie. În general,trebuie să depui mai multe eforturi pentru a avea parte de câștigurile sperate.

Săgetător: Treci printr-o perioadă tensionată în privința banilor,dar te vei reechilibra spre sfârșitul lui februarie. Acționează inteligent și restricționează cheltuielile,renunțând pentru un timp la renovări,la cumpărarea de haine sau de aparatură de orice fel pentru casă.

Capricorn: Până la mijlocul lunii februarie,vei întâmpina dificultăți pentru a te menține pe linia de plutire în ce privește banii. Ai norocul să fii ajutată de familie și cunoștințe pentru a depăși cu bine această perioadă.

Vărsător: Vei avea o lună favorabilă obținerii de câștiguri financiare pentru care ai muncit mult. Acest fapt se datorează mai ales celor din jurul tău care-ți încurajează eforturile pe plan profesional.

Pești: Stai foarte bine la capitolul câștiguri bănești. Această lună este favorabilă unor schimbări pe plan profesional fie că vei găsi un job mai bine plătit,fie că vei adopta o nouă strategie pentru a avansa.

sursa: a1.ro