Planta care atrage banii in casa

Planta care atrage banii in casa se numeste Cassula. Aceasta planta pe care milioane de romani o au in casa este cunoscuta popular drept Copacul Banului.

Potrivit Feng Shui, prezenta plantei in casa va aduce vibratii pozitive si bogatie si va atrage banii ca un magnet. Totodata, se spune ca daca gandesti pozitiv ti se vor intampla doar lucrurile pozitive.

Aceasta planta cand va creste va arata ca un copac, cu frunze carnoase si lucioase. Culoarea frunzelor este verde jad, insa la maturitate ele vor deveni maro.

„Copacul Banului” nu are nevoie de mari ingrijiri si nici de un ghiveci mare, insa daca vasul va fi prea mic ea va creste haotic. Planta va creste mare daca va fi asezata intr-un loc luminos.

Se adapteaza la multe situatii si tratamente si are nevoie de apa in mod constant. Important: planta se uda doar atunci cand pamantul este uscat.

Confrom Feng Shui, aceasta planta trebuie asezata pe partea dreapta de la intrarea in casa si in partea de nord a locuintei.

Se spune ca planta poseda uleiuri eterice si stimuleaza pozitivitatea mentala si fizica. De asemenea, ajuta la cresterea abilitatilor psihice si fizice.