Reacția lui Sylvester Stallone după ce pe Facebook a început să circule o știre care îi anunța moartea

Numai umorul te poate salva în astfel de situații. Probabil asta și-a spus și actorul Sylvester Stallone atunci când a aflat că pe internet a început să circule o știre care îi anunța moartea.
Reacția actorului a venit pe Instagram. Acesta a postat: „Vă rog ignorați această prostie. Sunt în viață, bine, fericit, sănătos”.

Câteva ore mai târziu Stallone, ajuns la vârsta de 71 de ani, a postat, tot pe contul de Instagram, un clip în care spunea: „Ce bine este să te întorci din morți!”.

Ieri, pe Facebook a început să circule o informație falsă potrivit căreia Sylvester Stallone ar fi murit. Fake news-ul s-a viralizat rapid și a ajuns în news feed-ul a peste 1 milion de oameni.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Citeste si:
Și-a înscenat propria înmormântare ca să vadă cine o iubește cu adevărat și cine ar suferi dacă ea nu ar mai fi… A rămas șocată când a văzut ce făceau cei care stăteau lângă sicriul ei: ,,La așa ceva nu mă așteptam,,

Vera Lucia da Silva, o femeie de 44 de ani, și-a plănuit propria înmormântare, împreună cu câteva rude. Motivul ei este unul simplu, dar cam ciudat: femeia a dorit să vadă cine o iubește cu adevărat și cine ar suferi foarte tare dacă ar muri.

Pregătirile au durat 3 zile, în acest timp Vera și-a cumpărat tot ce îi trebuie, inclusiv sicriu și aranjamente florale specifice. Nu a uitat nici trusele de machiaj mai speciale, voia ca totul să fie ca la carte!

În afară de câțiva membri ai familiei, toți invitații chiar au crezut că ea murise. Ce a observat la propria înmormântare? O singură persoană a plâns.

Aceasta a fost prietena ei cea mai bună, Irene, pe care o știa încă de când erau copii. Vera a fost șocată când a văzut că restul invitațiilor la înmormântarea ei falsă nu erau mai deloc afectați, ba chiat începuseră chiar să râdă în apropierea sicriului ei…
Iată ce a mărturisit Vera, care se referă la fapta ei ca la un experiment: ,,Am învățat multe în urma acestui experiment, acum știu cine îmi este cu adevărat prieten și cine nu. Nu a fost ușor, mi-a fost greu să stau nemișcată, să nu mă dau de gol. Nu regret că am făcut acest lucru”.

Tu ce crezi despre acest gest?