Andreea Marin a dat din casă! Ce pregătește fiica sa, Violeta: ”Sper să nu mă certe că am spus asta”

Andreea Marin a dezvăluit un secret din viața fiicei ei, Violeta. ”Sper să nu mă certe că am spus asta”, a precizat prezentatoarea TV, despre Violeta, care la aproape 14 ani este o adevărată domnișoară.

Andreea Marin a dat din casă! Ce pregătește fiica sa, Violeta: ”Sper să nu mă certe că am spus asta”
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., fostul soț al prezentatoarei, este nu doar o domnișoară foarte frumoasă la cei aproape 14 ani, ci și foarte talentată. Violeta este atrasă de limbile străine, matematică, dar… și de muzică. Iată ce a dezvăluit mama ei din acest punct de vedere.

Ei bine, Andreea Marin a mărturisit că Violeta a compus o melodie și o înregistrează, deja, cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr.

”E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin, potrivit click.ro.


Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta
Andreea Marin este mândră de Violeta cu care are o relație specială și care a ajuns-o la înălțime. Andreea Marin a mai dezvăluit și ce tip de vestimentație preferă fiica sa.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a mai spus vedeta despre fiica sa.