Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Stareța Sebastiana a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, atunci când a iscat un scandal de proporții. Măicuța a rămas însărcinată cu gemene și a ținut totul ascuns până când a născut.

Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Povestea măicuței Sebastiana, de la Mănăstirea Tariceni, a fost auzită de toată lumea. Stareța a rămas însărcinată în urmă cu aproape cinci ani. Pentru îi era strict interzis, aceasta a ținut totul secret, însă în momentul când a născut, aceasta a fost alungată de la mănăstirea.

Imediat după acest eveniment, viaţa măicuţei s-a schimbat radical. Ştefan Florescu, preşedintele fundaţiei „Din suflet pentru suflet”, este cel care a ajutat-o. Totodată, a devenit şi nasul fetiţelor. Conform cancan.ro, acesta le-a pus o casă la dispoziţie mamei şi celor două fetiţe, pe numele lor Ana Ecaterina şi Maria Nectaria, până când acestea au reuşit să se mute la un apartament.

După ce a fost alungată de la Mănăstirea Tariceni, măicuţa a trebuit să-şi găsească un loc de muncă. Se pare că fosta stareţa Sebastiana lucrează la o fabrică de încălţăminte din Bucureşti. Din salariul său le întreţine pe cele două fete. La aniversarea de 4 ani a micuțelor, aceasta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Discretă din fire, Elena Gâtlan a ales să-şi ferească fetele ”de ceea ce le-ar putea dăuna” şi să trăiască o viaţă liniştită. Femeia lucrează în continuare şi, se pare că încă nu şi-a găsit un partener de viaţă. Asta, pentru ca după ce a născut a declarat că nu vrea pe nimeni în viaţa ei.

Se plânge puținilor apropiați că a fost hulită fără să facă rău vreunei persoane, fără să fure ceva. Însă, înțelege că a făcut rău imaginii Bisericii. Acum, ajunsă la vârsta de 44 de ani, s-a izolat și mai mult. Nu vrea să mai aibă prieteni cu excepția a două-trei persoane care au ajutat-o. Oameni care au sprijinit-o în 2011, în perioada când femeia risca să ajungă pe drumuri cu cei doi bebeluși. Unul dintre aceștia este nașul fetițelor, Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din suflet pentru suflet”.

Sebastiana nu-și dorește un partener

Presupusul tată al copilelor, părintele Antonie, a avansat în funcţia de protosinghel la schitul Amară, notează stirilekanald.ro. Elena s-a mutat în București și lucrează la o fabrică de încălțăminte. Locuiește singură, nu are un partener de viață și nici nu este interesată să abă vreo relație. O mai ajută o prietenă maică, acesta având uneori grijă de fetițe, când este la muncă.

Experiența de stareță la mânăstirii, poziție din care se ocupa de administrarea și întreținerea lăcașului de cult, a ajutat-o pe Elena Gâtlan să urce și în ierarhia fabricii. “Acum lucrează că gestionară. Este bine, câștigă cât să-şi întețină fetele”, ne-a mai transmis Ștefan Florescu.