Imagini emoționante de la nunta anului. Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe o melodie Holograf (VIDEO)

Simona Halep s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sportiva a spus DA in cadrul unei ceremonii la malul mării.

Dupa momentul emoționant, invitații au petrecut intr-un local de lux din Mamaia. Printre invitații de seamă de la nunta Simonei Halep s-au numărat Gică Hagi, Gică Popescu, Ion Țiriac și Ilie Nastase. Iar atmosfera a fost intretinuta de Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Momente romantice între Simona și Toni Iuruc
De la nunta anului nu putea lipsi nici dansul mirilor, un moment extrem de important la astfel de ceremonii. Simona și Toni Iuruc au deschis dansul pe una dintre cele mai cunoscute melodii de la Holograf, iar momentul a fost unul plin de romantism.

Cu zâmbetul pe buze și extrem de relaxată, fostul numărul 1 mondial a dansat alături de soțul ei, sub privirile pline de bucurie alte tuturor invitațiilor.

MomentuL a fost surprins și distribuit în mediul online, acolo unde fanii sportivei au transmis mii de mesaje de felicitări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Rochia de nuntă a Simonei Halep, elegantă și rafinată
Simona Halep a uimit prin eleganța și rafinamentul de care a dat dovadă în ziua nunții sale. Dacă la cununia civilă sportivă a purtat o bluză nude și o fustă lungă de culoare galbenă, la petrecerea a ales să poarte o rochie albă, simplă, însă extrem de elegantă. Nici soțul ei nu s a lăsat mai prejos și a purtat un frac negru.

Cei doi indragistiti au ales să își unească destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, dar pline de rafinament, pe malul mării. Pe toată durata evenimentului, Simona a afișat un zâmbet larg și a dat dovadă de o atitudine relaxată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Petrecere într-un club de fițe din Mamaia
Apoi petrecerea s-a mutat într-un club de fițe din Mamaia, unde au fost așteptați nici mai mult, nici mai puțin de 300 de invitați. Iar pentru acest eveniment exclusivist au fost luate măsuri de securitate excepționale. Locul a fost bine păzit de forțele de ordine și înconjurat de un gard pentru a-i ține pe curioși departe.

Meniul de nuntă a fost bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață și nu au lipsit tradiționalele plăcinte machedonești.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Invitați de seamă la nunta

Iar la nuntă anului, rând pe rând, și-au făcut apariția mari nume ale sportului românesc. Gică Hagi, Gică popescu, Ilie Năstase sau Ion Țiriac, dar și vedete autohtone.

Dan Bittman, Loredana Groza sau formația machedonească Pindu sunt printre cei care au întreținut atmosfera la petrecere, iar invitat special la eveniment a fost Ștefan Hrușcă.

Despre nuntă anului au apărut unele zvonuri cum că vor există reguli drastice. Însă, tatăl tinerei a dezminţit această informație cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecere, prin care invitaţii erau obligaţi să renunţe la telefoanele mobile. Însă, o cerință obligatorie a fost testarea tuturor invitaților.