Un pahar cu apă, sare și oțet – Poate detecta energia negativă din casă – Vibrațiile negative provin din emoțiile și sentimentele noastre

Locul pe care îl numești „acasă” ar trebui să fie cel mai relaxant loc în care te poți afla. „Acasă” poate fi numit un conac din sticlă, un palat pe o insulă exotică, o simplă cabană într-un sat sau o cămăruță pe colțul unei străzi aglomerate. Oriunde te simți cel mai confortabil și în liniște, este acasă.

Dacă locuința ta este plină de energie negativă și prezențe nedorite, te simți încastrat atunci când vii acasă. Vibrațiile negative provin din emoțiile și sentimentele umane și pot provoca probleme pentru sănătatea și bunăstarea emoțională.

Energia negativă face ca locuitorii unei case să se simtă iritați și nefericiți. Toată lumea, până și animalele de companie, simte efectele sale adverse. Stima de sine va scădea și tensiunile vor crește până la o stare excesivă.

Din fericire, există o modalitate care îți permite să detectezi energiile negative din casă, cu ajutorul unui pahar cu apă, sare și oțet, iar aceste energii se pot îndepărta din locuința ta.

Iată care este această metodă

Poți elimina energiile negative folosind un truc simplu dar foarte eficient, care te va ajuta să duci o viață mai bună. Ingredientele de care ai nevoie sunt foarte accesibile.

Vei avea nevoie de:

1 pahar (complet transparent)
2 linguri de oțet alb
2 linguri de sare granulată
Apă cât să completezi paharul
Mod de preparare:

Amestecă ingredientele în pahar.
Așază paharul în zonele unde îți petreci cel mai mult timp și în locurile în care te vizitează alte persoane.
Lasă paharul în locul respectiv timp de 24 de ore. După ceva timp, verifică modul în care reacționează sarea, dacă a crescut sau a scăzut nivelul apei.
Clătește paharul bine cu apă după 24 de ore, după care poți repeta procedura ori de câte ori crezi că este necesar.
Pune paharul în toate zonele din casă, până când sarea nu se mai ridică.
De asemenea, este recomandat să pui paharul într-o zonă în care nu poate fi văzut, astfel încât să poată absorbi eficient energiile negative.