Ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger. Gestul făcut de creatorul de modă înainte să fie găsit mort în casă

Ce a făcut Stephan Pelger înainte să fie găsit mort în casă. Ultimul mesaj public al creatorului de modă este unul sfâșietor.

Ce mesaj a transmis Stephan Pelger înainte să moară. Designerul a fost găsit spânzurat în atelierul său de către un vecin, iar în urma cu câteva zile a publicat un text emoționant pe contul său de socializare. Creatorul de modă își schimbase și look-ul.

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger înainte să moară
Stephan Pelger a murit la doar 44 de ani. Designer-ul a fost găsit spânzurat la el în casă de către un vecin, iar acum autoritățile, aflate în fața casei sale, fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care vedeta și-a găsit sfârșitul.

Se cunoaște faptul că acesta era în depresie de mulți ani și chiar recent fusese externat dintr-un centru de dezintoxicare. „Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București.

Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare”, spunea el într-o emisiune TV în urmă cu câteva luni, conform unica.ro.

În urmă cu doar două zile, pe 6 iunie, Stephan Pelger a făcut un gest sfâșietor. El a marcat ziua de naștere a tatălui său adoptiv, Mathias Pelger, care s-a stins din viață în urmă cu patru ani, bolnav de Alzheimer.

Astfel, creatorul de modă a publicat în online imagini din copilărie, în care apăreau împreună, dar și o fotografie cu altarul pe care i-l făcuseră acasă. „La mulți ani, tata. Ne e dor de tine. Mie îmi e dor de tine foarte mult. Odihnește-te în pace”, scria Stephan Pelger cu doar două zile înainte să moară.

Creatorul de modă era de nerecunoscut
Iar pe 4 iunie, cu patru zile înainte de a fi găsit mort în casă, Stephan Pelger a făcut publice și ultimele fotografii cu el în viață. Creatorul de modă era aproape de nerecunoscut și adoptase un look cu care nu a mai fost văzut în ultimii ani.

El își lăsase părul să crească și îl ținea prins într-o coadă la spate. Pe atunci, nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze. Designerul purta o ținută viu colorată: pantalonii roșii, la care a asortat o borsetă neagră cu un model sub formă de flăcări.

În plus, el zâmbea larg pentru cameră. Cu toate acestea, Stephan Pelger recunoștea că nu și-a revenit după ce în urmă cu doi ani a fost bătut și jefuit de două femei în timp ce se afla în Franța, episod care l-a marcat.