Mesajul unei fetițe care l-a făcut să plângă pe un salvamar: „Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi”. Bilețelul micuței a emoționat o lume întreagă

După tragediile care au avut loc pe litoralul românesc vara aceasta, o fetiță din Suceava care a fost cu familia la mare i-a lăsat un mesaj neașteptat unui salvamar.

Bilețelul unei fetițe l-a impresionat până la lacrimi pe un salvamar. După valul de tragedii de la malul mării produs de turiștii care nu au înțeles pericolele la care se expun, intrând în mare când salvatorii îi preveneau să nu.

O fetiță din Suceava a fost cu familia la mare, în stațiunea Saturn, și a fost martora acestor evenimente. Înainte de a pleca acasp, i-a lăsat un bilețel unui salvamar, care l-a făcut pe acesta să plângă.

„Domnule salvamar,

Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neasculători.

Cu rescpect, Ecaterina C., Bilca, județul Suceava”, este mesajul fetiței.

Bilețelul a fost văzut de fiica salvamarului, care l-a fotografiat și l-a postat pe rețelele de socializare.

„Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu care vara aceasta este salvamar, să stiți că ați crescut un copil extraordinar. Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca.

Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. E binevenit un share, poate mai schimbăm mentalități. Cu respect, o fată de salvamar.

Update: postarea a ajuns la familia Ecaterinei și am primit un mesaj minunat. Puterea internetului e incredibilă!”, a scris fata salvamarului pe Facebook.