Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare: „Le-a arătat poze cu o mamă nouă. Una dintre ele a plâns foarte tare”

Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să fie puși față în față, la trei luni după ce bărbatul a mutilat-o pe make-up artistă.

La trei luni de la conflict, Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să se întâlnească în sala de judecată. Chiar dacă a avut emoții să dea ochii cu bărbatul care a mutilat-o, se pare că agresorul nu s-a prezentat la Parchetul din Timișoara, fiindcă se află la București, unde este supus unei expertize psihiatrice.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el.

A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie”, a declarat Dana Roba, potrivit newsvest.ro.

Make-up artista a mărturisit că cele două fetițe și-au vizitat tatăl în închisoare, când ea se afla în spital, dar copilele nu au vrut să vorbească cu el și au început să plângă.

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el.

Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat”, a adăugat ea.