Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Blondina nu a mai suportat criticile: „Sunteți niște imbecile retardate. Copilul meu a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr”

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Sâmbătă, 23 septembrie, a fost zi de sărbătoare în familia blondinei, micuța ei Sofia a împlinit șapte ani. Vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste și s-au bucurat amândouă, alături de restul invitaților, de toată voia bună.

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. După ce au apărut imagini de la petrecere pe Internet, au început și criticile, atât la adresa Sofiei, cât și la adresa vedetei. Motivul ar fi fost vestimentația celor două. Fetița și-a dorit să fie îmbrăcată cât mai simplu și lejer, lucru cu care diva, fără să stea pe gânduri, a fost de acord.

„Niște imbecile retardate”
Așa cum spuneam, Sofia a fost sărbătorită cu fast. În curta casei au fost amenajate mai multe atracții pentru copii, iar cei mici s-au distrat pe cinste și la fel a făcut-o și Bianca Drăgușanu, care a ținut pasul cu ei.

Pentru a putea să se joace în voie și din cauza temperaturilor ridicate, în acest an, Sofia a purtat o ținută lejeră. Îmbrăcată cu un tricou alb și o pereche de colanți roz, micuța a petrecut alături de invitații săi. Însă, ținuta acesteia a atras multe critici, unii dintre internauți remarcând că ar fi trebuit îmbrăcată „mai frumos” pentru acest eveniment.

De critici nu a scăpat nici Bianca Drăgușanu, care atunci când a văzut cum se vorbește despre fiica sa a reacționat imediat. Acesta i-a pus la punct pe cârcotași și le-a dat imediat o replică acidă.

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un topogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate! Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici!

Cât despre ținuta mea, voi, iepele lui Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade țopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea curcilor împăiate, că și adunate la un loc nu faceți cât una bună.”, a scris Bianca Drăgușanu, în mediul online.