Theo Rose, anunț de ultimă oră! Artista se mărită

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a șocat o țară întreagă și cu atât mai mult faptul ca artista preferată a românilor este însărcinată. Vedeta a făcut acum noi dezvăluiri și a făcut un anunț extrem de așteptat: vrea să se căsătorească cu marele actor.

Theo Rose are planuri de nuntă
Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian devine tot mai serioasă. Deși la început au fost ceva mai secretoși și nu au vrut să se afle faptul că sunt împreună, se pare că acum nu se mai ascund deloc, sunt foarte deschiși și vorbesc cu drag despre planurile lor de viitor.

După doar 6 luni de când s-au cunoscut, cei doi au aflat că vor deveni părinți, lucru de care sunt foarte mândri. Se pare că au planuri mari de viitor și se gândesc serios și să se căsătorească, pentru că nu mai au niciun dubiu legat de faptul că se potrivesc și își vor face o familie minunată.

Theo Rose a mai precizat că învață foarte multe de la partenerul său, care zi de zi o face fericită și îi arată ce înseamnă să iubești. Îi place tot la el și este mândră de faptul că Anghel Damian se pricepe, pe lângă teatru, și la muzică, domeniul de suflet al artistei.

”Ne-am mutat împreună, e băiat mișto. Învăț multe de la el, e băiat bun, de la admirație până la dragoste. Tot. Îmi place de el și lui de mine. Are talent și la muzică, a mai cântat și în musicaluri. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase. Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a spus Theo Rose într-un Podcast.

Relația lor a evoluat foarte repede, deși nimeni nu se aștepta la așa ceva. După ce a stat câțiva ani cu Alex, nepotul lui nea Marin, vedeta nici nu s-a gândit să facă acest pas, dar cu actorul din Clanul, lucrurile au evoluat foarte repede și au gânduri chiar și de nuntă.