Tradiție deosebită la Casa Regală. Ce fac prinții George, Charlotte și Louis în seara de Ajun

Casa Regală a Marii Britanii are numeroase tradiții deosebite pe car ele respectă cu sfințenie. Una dintre ele estea cea mai veche tradiție din ajunul Crăciunului, de care cei mai mici țin cont cu mare bucurie. Iată ce trebuie să facă prinții George, Charlotte și Louis chiar în seara de Ajun.

Tradiție specială în Ajunul Crăciunului
Pentru familia regală a Marii Britanii darurile se deschid în după amiaza zilei de ajun, așadar cei mici se bucură de cadouri mai devreme decât ceilalți copii. Aceasta este una dintre cele mai vechi tradiții de care toți cei cu sânge nobil țin cont. El a povestit că este vorba despre o tradiție germană care își are rădăcinile în urmă cu sute de ani.

Bucătarul regal Darren McGrady a vorbit despre acest subiect în anul 2018, pentru publicația The Mirror: „Fiind de origine germană, fețele regale respectă tradițiile străvechi. După ceaiul de după-amiază, în ziua de Ajun, se deschid cadourile, așa cum prevede tradiția germană”.

În seara de Ajun, după ce se servește ceaiul de la ora 17, toată lumea deface darurile. Deși toți copii din lume își deschid cadourile în dimineața zilei de 25, iată că prinții de la Casa Regală sunt privilegiați și în acest sens. Ei se vor bucura mult mai devreme de daruri.

Într-un interviu oferit anul trecut pentru GloucestershireLive, Robert Jobson, bucătarul Casei Regale, a spus: „Cadourile vor fi deschise în Ajun, la ora ceaiului, deoarece familia regală ține practica germană privind primirea darurilor de Crăciun. Cadourile sunt așezate în Salonul Roșu, pe o masă acoperită cu pânză albă, cu niște cărți care marchează exact loc unde trebuie puse grămezile de cadouri”.