La sfârșit, fiecare bărbat regretă că a pierdut femeia care-l aștepta să-și bage mințile în cap. Viata nu este un film.

O femeie bună poate fi cea mai bună investiție a unui bărbat.

Investiția pe care un bărbat o poate face pentru a avea o femeie bună în viața sa este o investiție a timpului, a deschiderii emoționale, a efortului, a iubirii și a auto-îmbunătățirii, scrie mesajeinspirationale.com.

Crezi că ea este o femeie bună și își va găsi din nou drumul la tine.

Femeile sunt diferite de ceea ce crezi. Te aștepți ca ea să îți ofere multe șanse până vei ajunge la capăt cu toate scuzele tale. Cu toate acestea, s-ar putea să fi avut o impresie greșită despre ea. Nu-și va sacrifica viața în așteptare și să-ți dai seama ce vrei. De asemenea, nu vrea să se pedepsească, așteptând un bărbat care nu știe cum să o trateze bine.

O femeie dorește mereu să găsească pe cineva care crede în ea.

Viața nu este un film. Ea se îndrăgostește de tine și vrea să fie o parte din viața ta, totuși ai încercat să te găsești fără ea. Consecințele rănirii unei persoane nu pot fi luate înapoi. Din păcate, nimic din ce poți face nu o va aduce înapoi. Din păcate, femeile sunt diferite acum. Îți pot da o șansă sau două, dar dacă o ratezi, te vor părăsi. Poate să sacrifice cu adevărat orice când este îndrăgostită. Îți poate vedea capacitățile și te va ajuta să devii o persoană mai bună.

Ea își oferă iubirea ei necondiționată, totuși, ai profitat de dragostea ei ca și ceilalți bărbați.

Inițial, s-ar putea să fi avut încrederea că o poți aduce înapoi, dar ai pierdut-o și i-ai frânt inima. E prea târziu să o aduci înapoi pentru că ea a învățat lecția de la tine. Poate fi dificil pentru ea să înțeleagă că ai nevoie de spațiu de la ea. Când începi să o îndepărtezi, ea poate să se îngrijoreze sau sa simtă că a făcut ceva greșit. Ar putea chiar să creadă că dragostea ta s-a încheiat. Un bărbat ia distanță față de femeia sa pur și simplu pentru a se regăsi pe sine. Cu toate acestea, ea are o capacitate mai largă de intimitate emoțională decât tine. Îți îmbrățișează sentimentele și emoțiile ca valurile oceanului. Dar adevărul este că, atunci când arunci șansă după șansă, ea te va părăsi pentru totdeauna.

Va suferi foarte mult după ce te-a pierdut, dar nu se va întoarce. Când îți dai seama că viața ta a fost mult mai bună cu ea, o vei vrea înapoi.

În general, atunci când bărbații se confruntă cu un astfel de obstacol emoțional, ei se consolează spunând că nu a fost femeia potrivită pentru ei. Dacă ar fi menit să fie împreună, ar fi rămas în viața lor. Cu toate acestea, să fiu sincer, știu că nu este adevărat.

Acum că ești singur, vezi cât de mult merită. Ai observat că a fost acolo pentru tine când ai avut vremuri grele. Era acolo când ai avut nevoie de sprijin și de un umăr pe care să plângi. Nu ai apreciat niciodată acest lucru și niciodată nu ai văzut cât de mult a încercat să rămână cu tine.

Orice altă femeie pe care o întâlnești nu va fi niciodată ca ea. Ele te vor iubi numai la bine, dar când vor veni problemele, te vor lăsa instantaneu pentru că nu vor să facă parte din luptele tale de viață. Cheia unei relații de succes nu este cu siguranță respingerea, chiar si in situații în care pare imposibil să fii cu ea. Trebuie să crezi că există încă o șansă de a face lucrurile bine. Dacă nu, vei regreta că ai lăsat-o să plece.