Îi spuneau că e dezgustătoare de fiecare dată când își alăpta copilul în locuri publice, dar când încă un om a venit la ea și i-a zis asta s-a enervat și a făcut ceva la care nu se aștepta nimeni! I-a făcut pe toți să-și înghită cuvintele!

Au fost mereu și mereu vor exista persoane care vor obiecta atunci când vine vorba de alăptatul copiilor în public, dar și împotriva femeilor care fac asta. Unii oameni chiar le spun mamelor direct, în față, și pot fi cu adevărat brutali.

Atunci când Whitney Huntwork, o mămică tânără, a fost criticată și numită ,,dezgustătoare” de prea multe ori doar fiindcă își hrănea copilul în public, la un moment dat a simțit că s-a umplut paharul. Așa că s-a așezat și a scris o scrisoare deschisă în numele tuturor mamelor care alăptează în public. Dar nu știa că scrisoarea ei va avea un asemenea impact încât va fi distribuită de mii de oameni pe Facebook, din toate țările lumii. Dacă o vei citi, vei înțelege de ce.

Whitney a postat imaginea de mai sus alături de mesajul ei, drept răspuns la toate criticile.

Iată mesajul ei:

,,Oriunde. Oricând. Tu nu te holbezi, mie nu-mi pasă. Îmi voi hrăni copilul înfometat, aici și acolo, dacă nu îți place bustul meu, mie tot nu-mi pasă. Un restaurant? Un magazin? La teatru? La muzeu? Dar parcă toată concentrarea voastră e pe a-l vedea!

Sticlă sau sân, e doar mâncare. Încă crezi că ar trebui să mă acopăr? Ar trebui să fugi și să îi spui mamei tale. Scoate-ți telefonul și fă o poză? Dar eu sunt problema? Nu îți dorești să ne vedem fiecare de treburile noastre? Asta cu siguranță ne-ar rezolva problemele. Crezi că sunt dezgustătoare? Eu aș putea spune același lucru despre tine? Crezi că fac asta pentru atenție? Te înșeli pentru că, vezi tu, eu sunt doar îngrijorată de confortul meu și al copilului meu.

Cu sinceritate, Whitney, alăptătoarea la sân dată naibii și fiul ei dat naibii, hrănit doar cu suc de sân”

Postarea mamei enervate a fost distribuită de peste 145.000 de ori, mulțumită ei mulți critici au tăcut.