Obține o recoltă bogată de roșii dulci cu ajutorul apei și bicarbonatului de sodiu

Cultivarea roșiilor poate părea simplă, dar lucrurile nu sunt chiar așa.Există multe lucruri care trebuie știute înainte de a cultiva roșiile.Totodată există multe trucuri care ajută la cultivarea unei recolte de roșii bogate.

Unul dintre ele este cel cu bicarbonatul de sodiu și apă.Bicarbonatul de sodiu ajută la scăderea nivelului de acid din sol, ceea ce face roșiile mai dulci.

Bicarbonatul de sodiu ajută plantele să devină mai puțin acide și previne creșterea fungilor.

Cum se prepară amestecul cu care se stropesc roșiile.

Se amestecă 1 ingura de bicarbonat de sodiu intr-un litru de apa și se amestecă bine până se dizolvă tot bicarbonatul. Asigurați-vă că aplicați acest amestec seara după apusul soarelui și nu îl aplicați chiar înainte de o ploaie..

De asemenea, este indicat să se stropească solul din jurul plantelor.Prin pulverizarea cu o soluție de bicarbonat de sodiu pe plantele de roșii, suprafața devine mai alcalină, creând un mediu nepotrivit pentru ca boala să se instaleze.

Veți preveni creșterea oricărei boli sau veți opri orice răspândire de bacterii.Evitați să pulverizați plantele în lumina directă a soarelui

Pentru a preveni bolile fungice, aplicați pe plante spray cu bicarbonat de sodiu pentru roșii la fiecare șapte până la 14 zile sau după fiecare ploaie, până când nivelul de umiditate nu mai favorizează infecțiile. Înainte de pulverizare, îndepărtați frunzișul infectat.

Apoi dați roșiilor dvs. un jet puternic de apă de la un furtun de grădină pentru a ajuta la slăbirea sporilor fungici.

Aplicați soluția de bicarbonat de sodiu pe muguri, fructe și frunze ale plantelor, asigurându-vă că acoperiți uniform vârful și dedesubtul frunzelor până când soluția se scurge din frunziș.

Roșiilor le place căldura.De aceea, plantați la sfârșitul primăverii și la începutul verii.

Roșiile trebuie să fie plantate adânc în sol. Practica plantării adânci realizează două lucruri cheie pentru plantele de tomate.

Plantarea roșiilor adânc în sol ajută plantele să dezvolte rădăcini suplimentare pentru a absorbi mai mulți nutrienți și umiditate.Pentru a încuraja un sistem radicular sănătos, udați rar, dar profund, mai degrabă decât zilnic și ușor.

Fertilizează plantele la fiecare 4 până la 6 săptămâni pe tot parcursul sezonului de creștere pentru a le menține hrănite în mod constant și capabile să producă roșii suculente toată vara.