Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară și a dat vestea de ziua lui

Corina Caciuc îl face tată pentru a doua oară pe Laurențiu Reghecampf. Ea a dat vestea chiar în ziua în care antrenorul împlinește 48 de ani.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a postat pe rețelele de socializare o imagine în care micuțul Liam apare lângă un tort, pe care tronează un mesaj cu multe semnificații. „La mulți ani, dragostea mea! 1+1=4” , aceasta este urarea pe care partenera antrenorului de fotbal a ales să o inscripționeze și prin care dă de înțeles că este însărcinată și familia urmează să se mărească. Iubita lui Reghecampf a continuat apoi șirul declarațiilor.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată
„La mulți ani celui mai important bărbat din lume pentru mine! Ești eroul meu și întodeauna vei fi”, a fost mesajul transmis de Corina Caciuc.

Deși în ultimele luni au circulat mai multe zvonuri despre sarcina Corinei și noua etapă din viață pe care cei doi se pregătesc să o bifeze, până astăzi nu a fost nimic concret, iar Laurențiu Reghecamp și partenera de viață s-au ferit să dezvolte acest subiect.

Mesajele au început rapid să „curgă”, după postarea Corinei Caciuc din care se înțelege că este însărcinată pentru a doua oară. „La mulți ani, Laur!” Te iubesc, Liam! Love u, cea mai frumoasa graviduță ever!” ,”La mulți ani fericiți împreună! Sunteți minunați!”, „Vine barza iar??” au fost doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.

Cei doi mai au împreună un băiețel de un an și patru luni
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc mai au un băiețel împreună, pe Liam, care a venit pe lume anul trecut, pe 19 mai. Povestea lor a început atunci când antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan, iar de aici la un mare scandal nu a mai fost decât un pas.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan
Aniversarea lui Laurențiu Reghecampf a fost bifată public și de fosta parteneră de viață, Anamaria Prodan, care a publicat pe Instagram o imagine alături de cei patru copii, însoțită de un mesaj de felicitare.

„Happy birthday, Laurențiu! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes! Ana, Rebe, Sarah, Bebeto”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, în ziua în care antrenorul împlinește 48 de ani.

Ulterior, după ce a aflat că Reghe o să devină iar tată, Anamaria Prodan a reacționat într-un mod neașteptat.

„Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii”
„Familia mea îi urează multă baftă! Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a spus Anamaria Prodan pentru România TV.