Ce semn subtil i-a făcut Dana Roba în sala de judecată fostului soț. Procurorii i-au interzis să vorbească cu Daniel Balaciu

Zi grea pentru Dana Roba! Make-up artistul s-a întâlnit față în față la tribunal cu fostul ei soț, Daniel Balaciu. În sala de judecată, Dana Roba i-a făcut un semn subtil fostului ei partener pentru a-i transmite un mesaj, asta pentru că cei doi nu au fost lăsați să comunice.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Dana Roba și Daniel Balaciu. Cei doi s-au văzut pentru prima dată, după ce fostul ei soț a mutilat-o cu un ciocan și a lăsat-o ore în șir într-o baltă de sânge. Acum, make-up artistul a trecut prin momente dificile când a dat ochi în ochi cu Daniel Balaciu.

Semnul subtil pe care i l-a făcut Dana Roba fostului soț
Dana Roba și fostul ei soț au răspuns la câteva întrebări, însă cei doi nu au avut voie să comunice decât ceea ce le-au transmis procurorii. Dana Roba a simțit să îi transmită un mesaj subtil fostului ei, astfel că make-up artistul a dus mâna la frunte și i-a spus că nu merita să-i facă asta.

”I-am făcut semn către fruntea mea și i-am zis că: ”Nu meritam să-mi faci asta”. Atunci procurorul a spus că nu avem voie să vorbim altceva decât dacă suntem întrebați.”, a declarat Dana Roba pe contul ei personal de Instagram.

Dana Roba, față-n față cu fostul soț, Daniel Balaciu
Dana Roba a făcut un live pe contul ei personal de Instagram, acolo unde a răspuns la toate întrebările și a mărturisit prin ce stări a trecut atunci când s-a revăzut cu fostul ei soț, Daniel Balaciu. Make-up artistul susține că a avut emoții foarte mari și i-a fost destul de greu să îl privească în ochi pe cel care a vrut să îi ia viața.

„A fost o confruntare foarte grea pentru mine, am avut niște emoții foarte mari, mi s-a făcut rău tocmai de pe scările parchetului, când am urcat, știam că trebuie să ajung să mă văd față în față cu fostul soț, cu acest monstru care a vrut să nu mai trăiesc eu și care a organizat un macabru spectaculos pentru mine, care a pus lucrurile cap la cap în așa fel încât să creadă lumea că el nu a vrut să mă omoare.

Vreau să vă spun că mi-a fost foarte greu, dar în același timp l-am simțit pe Dumnezeu că a fost cu mine”, a declarat vedeta pe Instagram.