Simona Gherghe a fost la un pas de despărțire de soțul ei? Ultimii ani au fost extrem de grei pentru ea

Simona Gherghe a avut o perioadă extrem de încărcată în ultimii ani și multe persoane au crezut că a fost la un pas de despărțire de soțul ei. Simona este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Fără îndoială, poate fi considerată o femeie împlinită în toate aspectele. Din punct de vedere profesional, a reușit să-și construiască o carieră de succes și, implicit, să-și câștige un renume în industria televiziunii.

În viața personală, lucrurile merg la fel de bine pentru Simona Gherghe. Ea trăiește o poveste de dragoste alături de partenerul său de viață, Răzvan Săndulescu, și din iubirea lor s-au născut cei doi copii, Ana și Vlad.

Simona Gherghe a fost la un pas de despărțire de soțul ei?
Deși ar putea părea că Simona Gherghe a descoperit secretul fericirii și are o viață lipsită de griji, se pare că realitatea nu este chiar așa. Prezentatoarea TV a fost întotdeauna sinceră și nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. Recent, a avut un moment de sinceritate atunci când a discutat despre provocările care au apărut în căsnicia sa de-a lungul timpului.

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei au avut provocări în căsnicie, în special după nașterea celor doi copii. Deși inițial le-a fost dificil să se adapteze la schimbările aduse de rolul de părinte, pe parcurs au realizat că este crucial să găsească un echilibru, lucru pe care l-au și reușit.

„Ilinca Vandici: Tu cum ai reușit să rămâi iubită sau soție pentru soțul tău după ce au apărut copiii?

Simona Gherghe: A fost foarte greu la început. Proiecția pe care ți-o faci în cele nouă luni de sarcină este cu totul alta față de realitate. Primul an este bulversant pentru toate mamele și începi să reglezi totul abia după un an, pentru că până la un an e haosul de pe lume.

Eu din primele trei luni ale copiilor mei nu îmi amintesc mare lucru, în mintea mea e o imagine ca un tunel. Abia după trei luni începe să se ridice lumina și să am amintiri, pentru că a fost extrem, extrem de greu în primele luni.

A fost extrem de greu în primii ani, pentru că la noi au și venit copiii unul după altul, sunt exact doi ani între ei. Nici nu ne-am dezmeticit după nașterea Anei și după primul an că am rămas încărcinată, ceea ce evident a fost o minune, n-aș fi sperat vreodată să mai fac un copil, la cât de greu am rămas însărcinată cu Ana și la ce luptă am dus pentru a-mi îndeplini acest vis, pentru că eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și m-am văzut dintotdeauna mamă de fată.

Eram fără cuvinte și mă gândeam ce binecuvântare a fost în primul rând pentru noi ca familie să putem să mai avem un copil, dar și pentru ei doi, pentru că ei, dincolo de toate, sunt cei mai buni parteneri de joacă.

Dar ca să mă întorc la povestea ta, cred că ne-am regăsit în momentul în care ne-am căutat noi pe noi, în momentul în care am început să fim mult mai atenți la sufletul nostru și să ne aplecăm un pic pe partea asta emoțională, la dezvoltarea noastră, în momentul în care ne-am dat seama că ei, copiii, vin pe lume ca să ne dea niște lecții, să învățăm ceva și să ne pună o oglindă în față.

Când te uiți la oglinda aia s-ar putea să vrei să schimbi niște lucruri și din momentul în care am înțeles că trebuie să schimbăm niște lucruri, viața noatră a devenit mult mai bună. Și viața de cuplu, dar și viața noastră în raport cu copiii. În ultimul an mi se pare că ne-am conectat cel mai bine de când suntem noi ca pereche, tocmai pentru că am înțeles că trebuie să ne căutăm.”, a mărturisit Simona Gherghe în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Cum a reușit să treacă peste toate obstacolele din mariaj
Căsnicia Simonei Gherghe și a lui Răzvan Săndulescu a fost pusă la încercare, dar prin terapie și participarea la cursuri, au învățat cum să gestioneze toate provocările. Chiar dacă nu a fost mereu simplu, cei doi au învățat să fie părinți exemplari și să fie sprijin reciproc ca parteneri de viață.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat treptat, dar prezentatoarea TV, cât și soțul ei, au avut o dorință puternică de a găsi o cale de mijloc și de a se conecta. Mai mult decât atât, copiii lor i-au determinat să fie mai atenți la aceste aspecte.

„Ilinca Vandici: Dar cum ați făcut asta? Ați citit, faceți cursuri, terapie?

Simona Gherghe: Și terapie, și cursuri, dar și foarte multe podcasturi. Este o preocupare comună și cred că asta ne-a ajutat foarte, foarte mult. Primul care a înțeles mai repede ideea asta de a merge mai profund în relația asta părinte-copil și bărbat-femeie a fost Răzvan și m-a atras în treaba asta. Cumva copiii sunt cei care ne-au deschis ochii.”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa menționată anterior.

Multe persoane au crezut că Simona Gherghe a fost la un pas de despărțire de soțul ei, însă vedeta a reușit să depășească toate obstacolele.