“Al patrulea copil” Mirela Vaida a dat vestea de la primele ore ale dimineții! Nu a mai avut răbdare și le-a dezvăluit totul fanilor: “Sunt foarte emoționată”

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Pe lângă talentul muzical și actoricesc, vedeta îmbrățișează cu succes și rol de prezentatoare TV a unei emisiuni de actualitate. Mai mult decât atât, cântăreața se poate lăuda și cu un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde adesea postează momente importante din viața ei. Așa s-a întâmplat și în dimineața aceasta, când a ținut neapărat să împărtășească cu fanii săi bucuria de care are parte astăzi.

Mirela Vaida a dat vestea de la primele ore ale dimineții

Îndrăgita prezentatoare se bucură în prezent de un succes colosal pe plan profesional, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge la rezultatele dorite.Astăzi este o zi importantă pentru artistă, iar lucrul acesta l-a mărturisit chiar ea, în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Cântăreața își va lansa primul ei album în cadrul unui spectacol special organizat, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Bineînțeles că nu s-a putut abține și încă de la primele ore ale dimineții a vrut să împărtășească bucuria cu toți cei care o urmăresc pe contul ei oficial de Instagram.

„Bună dimineața, dragii mei! E ziua cea mare, 8 decembrie, ziua în care îmi lansez primul meu album și sunt foarte emoționată, chiar dacă la Teatrul de Revistă eu lucrez de 15 ani și merg acolo ca la

mine acasă, pentru că este a doua mea casă. Astăzi, însă, este o zi specială, fiindcă în cadrul spectacolului este și lansarea mea de album. Mi-am dorit foarte mult să am alături de mine niște invitați speciali, prieteni dragi, artiști pe care știu că-i iubiți și îi respectați.

Sigur că sunt foarte mulți artiști care mi-aș fi dorit să îmi fie alături, dar din păcate spectacolul este unul relativ scurt, durează doar două ore, și nu ar fi încăput mai mult de șase artiști”, a mărturisit Mirela Vaida, pe contul ei oficial de Instagram.

Ce artiști îi vor fi alături îndrăgitei prezentatoare: „Le mulțumesc din toată inima”
Spectacolul în care va avea loc și lansarea primului album al prezentatoarei nu putea fi complet fără invitați de seamă. Ei bine, evenimentul va dura două ore, astfel că alături de ea vor fi doar șase artiști.

Cei șase care vor urca pe scenă împreună cu îndrăgita cântăreață sunt Mioara Velicu, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu și bineînțeles, Adrian Enache, colegul și prietenul vedetei.

Deși mai sunt doar câteva ore până la începerea spectacolului, Mirela Vaida se gândește deja la emoțiile pe care o să le trăiască într-unul dintre cele mai importante momente din cariera sa de artist.

„De aceea m-am oprit la ei și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine diseară. Minunata Mioara Velicu, Georgiana Lobonț, care a venit special pentru mine de la Cluj, Diana Matei și Cleante, Gelu Voicu, Raoul și Adrian Enache, prietenul și colegul meu de spectacol.(…). O să am foarte mari emoții, pentru că na, primul album al unui om, în viața lui. Am pus mult suflet în el și îmi spunea cineva că este al patrulea copil al meu, da, este al patrulea copil al meu, pentru că este sufletul meu aici și mă bucur că pot trăi ziua aceasta”, a mai spus îndrăgita prezentatoare, pe contul ei oficial de Instagram.