Prin ce mijloace a încercat familia lui Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, să obțină custodia fetițelor

Familia lui Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, a încercat să obțină informații care să îi ajute la obținerea custodiei fetițelor pe care cei doi le au împreună. Cui i-a cerut ajutorul sora bărbatului și care a fost răspunsul pe care l-a primit. Informații exclusive!

O țară întreagă a fost oripilată de gestul făcut de soțul Danei Roba și a empatizat cu make-up artistul. Ulterior, aceasta și-a refăcut viața, l-a reîntâlnit pe Beni, fostul iubit din adolescență, cu care urmează să se căsătorească, și despre care spune vedeta că o face fericită.

Familia lui Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, incearca să obțină custodia fetițelor
În urmă cu puțin timp, Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate conflictul dintre Dana Roba și fosta soție a lui Beni. Cele două femei si-au adus acuzații reciproce, la mijloc fiind copiii pe care actualul partener al make-up artistului și Iulia Istrate îi au împreună. Dana Roba spunea că fosta parteneră nu il lasă e Beni să își vadă copii, însă Iulia mărturisea că de fapt, bărbatul i-ar neglija de când ar fi într-o nouă relație.

Relația dintre Dana Roba și Iulia Istrate nu ar fi fost dintodeauna una conflictuală, ci din contră. Fosta soție a actualuli partener al make-up artistului ne-a mărturisit faptul că a fost contactată de sora lui Daniel Balaciu, care i-ar fi cerut informații despre relația Danei și a lui Beni, pentru a le folosi în obținerea custodiei celor două fetițe pe care fratele ei le are cu Dana Roba.

“Nu înțeleg de ce este un conflict între noi două. Ea a intervenit pur și simplu. Din contră, a fost o conversație între mine și cumnata ei, sora lui Daniel Balaciu. Aceasta a încercat să-mi ceară mie niște detalii despre Dana și Beni, dacă pot să le dau, pentru a le folosi în obținerea custodia fetelor. Am spus cu nu mă bag, nu mă interesează, ceea ce a făcut fratele ei este sub orice critică. Indiferent de ce a făcut acestă femeie, nu se face așa ceva, le putea lăsa fără mamă pe fetele acelea. Când i-am spus lui Beni, mi-a spus că Dana îmi mulțumește din tot sufletul pentru că sunt femeie, sunt mamă și a spus că același lucru ar fi făcut și ea pentru mine.”, a declarat Iulia Istrate pentru Spynews.ro

După ce fosta și actuala parteneră și-au aruncat acuzații în spațiul public, Beni, iubitul Danei Roba, a simțit nevoia să facă și el o declarație. Astfel, bărbatul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a acuzat-o pe fosta soție că nu a lucrat timp de 9 ani, iar atunci când și-a găsit un job, la o burgerie unde vărul său era patron, s-a schimbat total. Ar fi vorba despre bărbatul cu care Iulia are o relație în momentul de față.